Erdoğan,'Yıl bitmeden temelini atıyoruz' demişti!
ÖZEL HABER...Yalova’da Ak Parti’nin her dönem seçim vaadi olan ve yapımı adeta yılan hikayesine dönen 400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin, hükümetin tasarruf programına alındığı ve yapımının durdurulduğu ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran seçimleri için Yalova mitinginde yaptığı konuşma da 400 Yataklı Hastane için "Yıl bitmeden inşallah temelini atıyoruz" demişti.

İŞTE ERDOĞAN'IN O KONUŞMASI

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=aq_8p3szij4&feature=youtu.be[/embed]

Ak Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün, 400 Yataklı Hastanenin tasarruf programı kapsamından çıkarılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ikna etmeye çalıştığı edinilen bilgiler arasında.



CHP İL BAŞKANI: ALLAH ADAMI ŞAŞIRTMASIN!

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı Nur Koçak, "Hastaneyi yaptırmak yerine işi eline yüzüne bulaştıranlar yine kolay yolu seçerek bunun yapılmasına engel olunduğu yalanını ortaya atmaya başlamışlar. İlk kez 2014 yılı olmak üzere ülkemizde kaç kez seçim yaşandıysa iktidar partisinden kentimize gelen her siyasi bu hastanenin sözünü tekrar tekrar verdiler. O günden bu güne mevcut vekilleri de saydığımızda iktidar partisinin 4 Milletvekili ve adaylığı nedeniyle görevinden ayrılan İl Başkanı 400 yataklı hastane için tek bir çivi dahi çaktıramamıştır. Ancak duyuyoruz ki kendi beceriksizliklerini “Biz hastaneyi yapacaktık ama belediye gereğini yapmadı” diyerek örtmeye çalışıyorlar. Allah adamı şaşırtmasın. Her şey ortada ve belgeli. Belediye Başkanımız Vefa Salman ve Belediye Meclisi 2015 yılında gereğini yapmış ve Sağlık Bakanlığına “İşte yer, buyur gel hastaneyi yap” demiştir. Güneşi balçıkla sıvayamaz, gerçekleri saptırmaya çalışarak kendi beceriksizliğinizi başkalarına mal edemezsiniz. Halk da yemiyor artık sizin bu ucuz politikalarınızı. 4,5 yıl İl Başkanlığı yapıp bir hastaneyi dahi yaptıramazsan halkın karşısına aday olarak çıktığında ancak böyle masal anlatırsın. Onu bunu kötülersin." dedi.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/12/16/emin-colasan-necati-dogru-ve-akpnin-yalova-adayi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.