FETÖ'DEN TUTUKLU REKTÖR, İSMAİL KAHRAMAN'IN ADINI VERDİ!
ÖZEL HABER/ FETÖ’nün Yalova Üniversitesi yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında aylardır tutuklu olan Yalova Üniversitesi kurucu rektörü Niyazi Eruslu'nun Meclis Başkanı İsmail Kahraman'la ilgili bir video kaydı ortaya çıktı.

Kayıtta, Fetö tutuklusu rektör Niyazi Eruslu, "1967 yılından beri birlikteliğimiz var" dediği Meclis Başkanı İsmail Kahraman'dan "Abimiz" diye söz ediyor.

İŞTE O VİDEO 

https://www.youtube.com/watch?v=zzUCxkm8XQo&feature=youtu.be

"Konuyla ilgili, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödül alan Ak Partili Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın Fetö'den yargılandığını özel haberle deşifre edip ülke gündemine gelmesini sağlayan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;

Yalova Üniversitesi'nin kurucu rektörü Niyazi Eruslu'nun, Meclis Başkanı İsmail Kahraman için söyledikleri önem kazandı.



Niye?

1-Bir kaç gün önce Meclis Başkanı İsmail Kahraman hakkında "Damadı Fetö'den yurt dışına kaçtı!" haberleri çıktı.
Meclis Başkanı bu iddialara cevap vermedi diye biliyorum.

Ama iddialarla ilgili Başbakan Binali Yıldırım'ın cevaplaması istemi ile TBMM Başkanlığı’na CHP'li bir vekilin soru önergesi verip,"O damat Meclis Başkanının damadı mı?" diye sorduğunu biliyorum.

2-Fetö'den tutuklu Yalova Üniversitesi'nin kurucu rektörü Niyazi Eruslu son duruşma da Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın adını verdi ve,"Ben 107 rektör adayı içerisinden atandım. Bana TBMM Başkanı İsmail Kahraman referans olmuştu. İsterseniz bir daha ki duruşmada tanık olarak dinleyebilirsiniz" demişti.



Bakın Fetö tutuklusu rektör Niyazi Eruslu,"İsmail Kahraman abimizle Gönüllü Teşekküller Vakfında da birlikte çalıştık" diyor.

Doğru...



Niyazi Eruslu, İsmail Kahraman'ın kurucular kurulunda yer aldığı Gönüllü Teşekküller Vakfında en son 2007 yılında görev yapıyor ve 2008 yılında da son duruşma da ifade ettiği üzere İsmail Kahraman'ın referansı üzerine Yalova Üniversitesi Rektörü oluyor.

Yine kendi ifade ettiği üzere, rektör Eruslu'nun "Abimiz" dediği İsmail Kahraman'la 1967 yılından beri olan birlikteliği rektör olduktan sonra da devam ediyor ve İsmail Kahraman, Yalova Üniversitesi'nin 2015-16 Akademik yılı açılış törenine katılıyor.



Bu törende Fetö tutuklusu rektör Eruslu, "Abimiz" dediği İsmail Kahraman'a fahri doktora ünvanı veriyor.

Şimdi elimizde şöyle bir fotoğraf duruyor...

Yalova Üniversitesi'nin kurucu rektörü Niyazi Eruslu Fetö'cü diye tutuklu ama kendisinin "Abimiz" dediği, "1967 yılından beri birlikteliğimiz var" dediği, "bana rektör olmam için kendisi referans oldu" dediği Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın, rektör Niyazi Eruslu'nun Fetö'cü olduğundan haberi yok!

Merakla beklediğim 2 şey var...

1- Meclis Başkanı İsmail Kahraman damadıyla ilgili iddialara ne cevap verecek?

2-Meclis Başkanı İsmail Kahraman, kendisiyle 1967 yılından beri birlikteliği olan ve rektör olması için referans olduğu ve elinden fahri doktora ünvanı aldığı, kendisine "Abimiz" diyen Fetö tutuklusu rektör Niyazi Eruslu için mahkemeye gelip tanıklık yapacak mı?

'Evet doğru, ben kendisine referans oldum, Niyazi Eruslu Fetö'cü değil' diyecek mi?..."



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/09/13/erdogan-fetoden-yargilanan-baskana-odul-verdi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.