FETÖ'DEN YARGILANAN AK PARTİLİ BAŞKAN HALA GÖREVDE!
ÖZEL HABER/ Yalova'nın Altınova İlçesine bağlı Subaşı Beldesinin Ak Partili Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın Fetö Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçlamasıyla yargılandığı ortaya çıktı. Ak Partili Başkanın Fetö'den yargılanmasına ve hakkında yurtdışı çıkış yasağı olmasına rağmen hala görevde kalması şaşkınlık yarattı!

Ak Partili Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın, hakkında Fetö Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçlamasıyla hazırlanan iddianamenin kabul edilmesiyle yargılanmasına Yalova Ağır Ceza Mahkemesinde başlandığı, 5. ayda ilk duruşmaya Ak Partili Başkanın da katıldığı ve davanın onuncu aya atıldığı edinilen bilgiler arasında.

Fetö Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçlamasıyla Yalova Ağır Ceza Mahkemesinde yargılaması devam eden Ak Partili Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, dün Yalova'ya bazı temel atma törenleri için gelen Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile objektiflere poz verdi.







http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/09/11/gursel-tekin-chpde-fetocu-bulamazsiniz/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.