FİKRİ DEMİREL AÇIKLASIN...
CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, CNN Türk canlı yayınında Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Programda FETÖ’nün siyasi ayağı tartışması yaşandı. Gök, "Her kesimden Fetö sanığı var ama siyasetçi ayağı yok. Bu ayağına dokunulmuyor." dedi.

CHP'li Levent Gök, "Savcı'nın iddianamesine göre Örgüt, TSK komuta kademesini en kısa sürede ele geçirmek maksadıyla siyasi otoriteye kanuni düzenlemeleri yaptırmıştır. Bu kanunun altında 37 vekilin imzası var. Kim yaptırdı kardeşim size bu kanunu, çıksınlar kendilerini savunsunlar" dedi.

FETÖ’den her kesimin sanık olduğunu söyleyen Gök, “Ama siyasetçi ayağı yok. Bu ayağına dokunulmuyor." dedi ve 37 vekilin isimlerini okudu.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;

"TSK'da FETÖ’ye uzak olan subayların emeklilik yoluyla tasfiyesini amaçlayan yasal düzenlemenin altında imzası olan vekillerden biri de AKP Yalova Milletvekili Fikri Demirel'dir.

Yalova'da Fetö'nün siyasi ayağı bir türlü ortaya çıkmıyor. Çıkması bir yana sanki aksi yönde bir çaba harcanıyor hissi verecek olaylar yaşanıyor...

İşte bir örnek;

Yalova'da Fetö sanığı bir belediye başkanına hem de yargılaması devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan ödül vermişti hatırlayın...İlk kez ben bu olayı deşifre edip gündeme getirmiştim.

Cumhurbaşkanının elinden ödül alan Fetö sanığı belediye başkanı daha sonra çıktığı ilk duruşma da beraat etmişti.

Bakın CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, katıldığı bir televizyon kanalında ne demişti:

"Sözcü davasında da Cumhuriyet’te de tanıklık yapan insanlara bakıyorum da, Fetö konusunda çok uzmanlar biliyor musunuz? İyi uzmanlar yani iyi Fetö’cüler! Ya Yalova’ya bakıyorum, Yalova’da ne kadar Fetö’cü varsa hepsi Hüseyin Gülerce’nin talebesidir. O yapmıştır Yalova’da herkesi. Bakıyorum şimdi televizyonlarda Fetö karşıtı açıklamalar yapıyor. Yalova’da herkesin, eğer Yalova’da insanlar hapse girmişlerse, bedel ödemişlerse hepsinin şeyidir ya bunu bilmiyorlar mı? Bunu Yalova’da kime sorsanız bilir bunu!"

Uzatmayayım...

En son bir arap yatırımcının dolandırılma iddiası ve AKP'li bir belediye başkanının ihracı ile gündeme gelen Yalova'yı şaibe altında bırakmamak lazım...

Fetö'nün TSK komuta kademesini en kısa sürede ele geçirmek maksadıyla yapıldığı iddia edilen kanuni düzenlemeye imza atan AKP Yalova Milletvekili Fikri Demirel, CHP'li Levent Gök'ün çağrısına uymalı ve konuyla ilgili açıklama yapmalıdır."



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/10/25/erdoganin-elinden-odul-aldi-beraat-etti/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.