FİYASKO! GEMİLER GERİ GİTTİ!
Çınarcık Sahil Dolgu Projesinde büyük fiyasko! 16 Nisan'da Çınarcık'a gelen ve Çınarcık Sahil Dolgu Projesinde dolgu çalışmasına başlayan, özel bir şirkete ait yüzer duba, parasını alamadığı gerekçesiyle çalışmalarına son verdi. Evvelsi gün Çınarcık Sahil Dolgu alanına gelen projenin yapı müteahhidi firmaya çalışan gemiler de yükünü boşaltmadan geri gittiler.FİYASKOOOO

YÜZER DUBANIN PARASINI ÖDEMEDİLER!


Yapımı CHP'li Çınarcık Belediyesinin elinde adeta bir rezalete dönen, yaklaşık 30 bin m2 alanın doldurulacağı milyonluk sahil dolgu projesinde bir süredir dolgu çalışmaları yüzer dubayla yapılıyordu.

İddiaya göre özel bir şirkete ait olan yüzer duba, projenin yapı müteahhidi olan firmadan parasını alamadığı için projeden çekildi.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;KORKMAZ

"Çınarcık Sahil Dolgu Projesinde dolgu çalışmaları bir süredir yüzer duba vasıtasıyla yapılıyordu. 16 Nisan'da gelmişti yüzer duba ve yaklaşık bir ay oldu işe başlayalı.

Yüzer duba ne yazık ki firmadan ödeme alamadığı için projeden çekildi. Şu an geri dönmesi için bazı  işlemleri yapılıyor ve yüzer duba kısa bir zaman sonra dolgu alanından ayrılacak.

Evvelsi gün Çınarcık'a gelen Mina 1 ve Ceren 3 adlı gemilerde yükünü dolgu alanına boşaltamadan geri gittiler. İddiaya göre Başkan Kurt'la tartışan projenin yapı müteahhidi olan firma yetkilisi gemileri geri çağırdı.

Tabi konuyla ilgili bazı bilgilere sahibiz ama daha doğrulatamadığımız için şu an açıklayamıyoruz. Çınarcık Sahil Dolgu Projesi tecrübesiz ellerde bir çevre felaketine dönüştü ve şu an inanılmaz bir fiyasko yaşanıyor.

Bizim bütün iyi niyetli uyarılarımıza rağmen bu firmayla yola devam edenler bu fiyaskonun mimarıdır.

Umarım projenin sahibi olan Çınarcık Belediyesi konuyla ilgili halka bilgi verir."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.