İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ
YALOVA/ Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un, Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'a açtığı hakaret davalarında karar çıktı.

Korkmaz, beraat etti.

Başkan Avni Kurt'un, Korkmaz'ın haber ve yazılarında kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle açtığı ve birleştirilen davaların bugün yapılan duruşmasında hakim, söz konusu eleştiriler için "ifade özgürlüğü" dedi ve Hakan Korkmaz hakkında beraat kararı verdi.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;

"Beklenen bir karar tabi. İfade özgürlüğü kapsamında yapılan eleştiriler için gönül ister ki kimse mahkeme kapılarında boşuna sürünmesin ve ceza almasın.

Başkan Avni Kurt, belediyecilikte olduğu kadar bu işlerde de tecrübesiz.

Beni asıl üzen, ifade özgürlüğü kapsamında yaptığım eleştirileri mahkemeye taşıyanın özgürlükleri savunan bir partinin sözde temsilcisi olması.

Bu arada kamuoyunda Başkan Avni Kurt'la aramda kişisel mesele var diye yanlış bir algı var.

Bu kesinlikle yanlış ve maksatlı ortaya atılan bir palavradır.

Sayın Başkanla aramda kişisel en ufak bir mesele yok, sadece Başkanın icraatlarıyla bizim problemimiz ve eleştirilerimiz bu yüzdendir.

Bunu da buradan belirtmek isterim.

Başkan Kurt'a da, kendisini eleştirenlerle uğraşmak yerine, "Çınarcık'a nasıl hizmet ederim" diye düşünüp kalan görev süresinde enerjisini buna harcamasını tavsiye ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.