İNCE, İSTANBUL'A YEŞİL IŞIK YAKTI
Halk TV'de Ana Habere konuk olan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 2019 seçimleri için önemli açıklamalarda bulundu ve İstanbul adaylığı için adeta yeşil ışık yaktı.

Muharrem İnce şöyle konuştu;

"Ben Genel Başkan olmak istiyorum ve bu ülkeyi yönetmek istiyorum" dedim. Bu iddiamın arkasındayım, bu iddiamdan vazgeçmiş değilim. Ben bu partiyi de bu ülkeyi de yönetmek istiyorum. Millet beni oraya seçerse. Birincisi bu.

İkincisi...2019 bizim için çok önemli onun için aykırı ses çıkarmamaya çalışıyorum. İddiamın arkasındayım ama başarılı da olmak istiyorum. Bir gün bakıyorum İstanbul'a, bir gün Ankara'ya, bir gün Bursa'ya adayım.

Bugün baktım Bursa'ya aday yazmış bir gazete, biliyorum kimlerin yaptırdığını CHP'liler yaptırıyor. Bursa'ya da altına yazmışlar, sülalesi göçmen olduğu için oraya yakıştırdık diyor. Allah'tan benim baba tarafım Selanik'li anne tarafım Rize'li. Allah'tan Selanik'e veya Rize'ye göndermediler oraya da gönderirler yakında.

Ne Bursa'yı küçümserim, ben Uludağ Üniversitesi mezunuyum. Ama böyle bir şey yok. Ben iddialı bir siyasetçiyim. İddiamdan vazgeçmiş bir adam değilim.

Ama şu olmalıdır, şunu savunuyorum...

İstanbul'da 255 bin üyemiz var. Ben İstanbul adayımızın 255 bin üyemizin önüne sandık konulmasını öneriyorum. Kesin doğru bir sonuç çıkacaktır orada. İyi bir aday çıkacaktır. Ve bu örgütü hareketlendirecektir.

En az 200 bin kişisi oy kullanacaktır. Bu 200 bin kişi,'Benim adayım bu, ben seçtim bunu' diyeceği için var gücüyle çalışacaktır. Bunu başarabileceğimize de inanıyorum." dedi.

Muharrem İnce,"Ankara" sorusuna da,"Aynı şey orası içinde yapılabilir" dedi.

İnce,"Ankara ve İstanbul'da 'hayır' çıktı. Bir, partinin evlatlarından birisi olmalıdır ama hayır cephesini dağıtacak bir partinin evladı olmamalıdır. Yani hayır veren Kürt'e de, hayır veren ülkücüye de yaklaşabilecek ona dokunabilecek bir kişi olmalıdır." dedi.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=n4UTxY1bpMg[/embed]

 

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/10/05/ankara-tamam-da-vekilin-gonlunde-istanbul-var/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.