KATLETTİLER!
Çınarcık'ta farklı yerlerde çok sayıda köpek zehirlendi. Kaybolan köpekler de var. Hayvanseverler aylardır Yalova Valiliğini, Yalova ilçe belediyelerini, Çınarcık Belediyesini ve Orman Su İşleri Müdürlüklerini ZEHİRLEMEYE KARŞI önlem almaları için uyarıyordu.

Zehirlenen köpeklerin arasında tanınmış ses sanatçısı Reyhan ATAMAN'ın bakıp beslediği köpeklerinde olduğu edinilen bilgiler arasında.ataman

ÇINARCIK BELEDİYESİ KINADI!

Daha öncede Çınarcık Belediyesine ait hayvan barınağında yaşanan köpek ölümleriyle hayvanseverlerin hedefi olan Çınarcık Belediyesi haberin duyulması üzerine kınama mesajı yayınladı.

Çınarcık Belediyesinden yapılan açıklama şöyle;kınama belediye

Başkan Avni Kurt, konuyla ilgili olarak Veteriner İşleri Birimi’nin gerekli çalışmayı başlattığını ifade ederek “Aldığımız ihbar üzerine bizim ekiplerimiz de konuyla ilgili harekete geçip gerekli incelemeyi yaptılar. Tespitlerimize göre 9 tane yaşamını yitirmiş vaziyette sokak hayvanı bulunmuş. Ölü olarak bulunan hayvan  dostlarımızdan bir tanesi İstanbul’a, iki tanesi de Yalova Belediyesi’nde bulunan hayvan barınağına otopsi amacıyla gönderildi. Kesin ölüm nedenleri araştırılacak. Gereken diğer soruşturmayı ise kolluk kuvvetlerimiz yürütmektedir. Çınarcık’ta sokak hayvanları konusunda son derece hassas çalışmalar yapıyoruz. Her ne sebeple olursa hiçbir canlının yaşama hakkının elinden alınamayacağını savunuyoruz. Yaşanan bu feci olayı kınıyoruz. Faillerinin de en kısa zamanda yapılan soruşturma sonrası bulunup gereken yaptırımların uygulanacağına inancımız tam” dedi.

çağrı

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.