KAYA, ŞAŞIRTMADI!
ÖZEL HABER/ Bugün Revizyongazetesi.com'un gündeme getirdiği Çınarcık'a bağlı Koru Beldesinin su borcundan dolayı Çınarcık Belediyesinin su vanalarını kapatma olayıyla ilgili şok bir iddia daha ortaya atıldı.

Konunun geçtiğimiz hafta Ak Parti Koru Teşkilatında İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'ın da katıldı toplantıda ele alındığı ve Öztabak'ın Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya'ya "Basın açıklaması yap konuyu gündeme getir" dediği, Başkan Murat Kaya'nın buna rağmen sessiz kalıp bir açıklama yapmaktan kaçınması üzerine açıklamayı Koru Teşkilatının sosyal medya hesabından yapıldığı belirtildi.



2014 seçimlerinde CHP'li Avni Kurt'a çalıştığı genel merkeze yollanan raporlara yansıyan Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya'nın İl Başkanının talimatına rağmen sırf Avni Kurt'u eleştirmemek için açıklama yapmaktan kaçınmasına büyük tepki var.





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/05/13/boyle-chpli-olur-mu/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.