KILIÇDAROĞLU: BELEDİYE BAŞKANI ÖRGÜT İŞİNE KARIŞIYORSA HASTALIĞA BATAR!



İzmir'de CHP'li belediye başkanlarının katılımıyla “Yerel Yönetimler Reformu ve Yerel Demokrasi Buluşması Çalıştayı'nda konuşan Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarına sert çıktı.
İlçe kongreleriyle ilgili olarak Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanı örgüt işine karışıyorsa hastalığa batar. Örgüt işine karışmak kadar yanlış bir iş yoktur” dedi.


Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz hafta Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın emrindeki belediye çalışanına liste yaptırıp merkez ilçe başkanı olması için yarışa soktuğunu hatta söz konusu listede Muharrem İnce’nin mahalle delegesi bile gösterilmemesini sert bir dille eleştirip gündeme getirmiştim.

İşte Kılıçdaroğlu Çalıştay’da belediye başkanlarına sesleniyor ve diyor ki; 'Belediye başkanı örgüt işine karışıyorsa hastalığa batar. Örgüt işine karışmak kadar yanlış bir iş yoktur.'

Evet bence Kılıçdaroğlu, belediye başkanı olup halka hizmet etmek yerine partisinin örgüt işlerine karışan, karışmaya kalkanlara ve belediyenin imkanlarıyla bunu yapmak suretiyle örgütü bölmeye çalışanlara adeta tokat gibi sözlerle gereken talimatı vermiştir ve eleştirilerimizde ki haklılığımızı da ortaya koymuştur.

İnşallah belediye başkanları da hatalarını anlarlar ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun talimatını dinler ve bir daha örgüt işlerine müdahale etmezler."

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/11/16/vefa-salman-yalovada-chp-orgutunu-parcalamaya-calisiyor/




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.