KURT'A AĞIR SUÇLAMA!
ÖZEL HABER/ Yalova'nın Çınarcık İlçesinde Belediye Meclisinden geçen, imar kanunu ve yönetmeliklere aykırı imar kararları yüzünden hem CHP'li hem de Ak Partili Meclis Üyelerinin başı belaya girdi. Belediyeyi denetlemeye gelen müfettiş imar kararlarıyla ilgili Meclis Üyelerinin savunmasını istedi.

Müfettişe savunma veren Ak Partili Meclis Üyesi Sait Saral, Belediye Başkanı Avni Kurt'a yüklendi.

Revizyongazetesi.com'a konuşan Ak Partili Çınarcık Belediye Meclis Üyesi Sait Saral,"Pisliklerine bizi de alet etmeye çalıştılar" dedi.

Saral,"Sürekli Belediye Meclisine ek gündem maddesiyle imar kararları getirip bizlere eksik bilgiler verip bu kararları meclisten geçirmeye çalışıyorlar. Biz Ak Partili Meclis Üyeleri olarak bunlara red oyu veriyoruz. Bir imar kararına çevrenin olumlu görüşü alınması kaydıyla onay verdik. Çevre olumsuz görüş bildirmiş ama bu bizden saklandı." dedi.



Saral,"Belediyeyi denetlemeye gelen müfettiş, imar kanunu ve yönetmeliklere aykırı imar kararları yüzünden soruşturma başlattı ve meclis üyelerinin savunmasını istedi. Biz bir imar kararı yüzünden CHP'li Meclis Üyeleri ise birden fazla imar kararı yüzünden savunma verdi. Bizden saklanan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün olumsuz raporlarını görünce şaşkına döndük. Bu raporlar meclis üyelerinden gizlendi." dedi.

Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Sait Saral,"Eğer Belediye Meclisinden geçen imar kararlarıyla ilgili müfettiş dava açmazsa ben kendim suç duyurusunda bulunacağım" dedi.


İşte Çınarcık Belediye Meclisinde alınan imar kararlarına Çevre İl Müdürlüğünden gelen ve meclis üyelerinden saklanan olumsuz rapor:




















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.