MHP, YALOVA'DA PARAMPARÇA!

MHP'ye Yalova'da oy patlaması yaşatan Ünlem Üstel,"Hayır" dedi.


YALOVA/ 7 haziran seçimlerinde Yalova'dan MHP Milletvekili Adayı olup % 20 civarında oy oranıyla 26.778 oy toplayan MHP'li tanınmış iş adamı Ünlem Üstel, yarın yapılacak referandumda "Hayır" oyu vereceğini duyurdu.

MHP'li muhalif harekete destek verdiği bilinen Ünlem Üstel, seçimlere 1 gün kala sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,"Milliyetçi Hareket Partisinin 1. parti olması için, çağdaş bir Türkiye için hayır" dedi.

Milletvekili Adayı olduğu seçimlerde MHP'ye Yalova'da tarihi bir başarı yaşatan Ünlem Üstel'in sosyal medya hesabından rengini belli etmesi ve "Hayır" oyu vereceğini açıklamasının Yalova'da Evet-Hayır dengesini değiştirip değiştirmeyeceği merakla beklenirken, MHP Yalova'daki görüş ayrılığı da bir kez daha ortaya çıkmış oldu.







http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/04/15/kim-oluyor-bu-adam-nesin-sen/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/04/14/yalovada-referandum-calismalari/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.