MUHAKKİKE HESAP VERİYOR!
30 Mart seçimleri öncesi eski belediye yönetimini karalayan ve sözde hesap sormaya gelen Çınarcık'ın CHP'li Belediye Başkanı Avni Kurt, Yalova Valisinin görevlendirdiği muhakkike hesap veriyor.

Kendisinden önceki dönemde belediyeye ait 588 dönüm arsanın satıldığını ifade edip yaptığı mahalle toplantılarında, "Niye sattınız o arsaları? Yangından mal mı kaçırdınız?" diye esip gürleyen CHP'li Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, milyonluk ranta sebep olan imar değişikliği yaptığı için hesap veriyor.

VALİ, MUHAKKİK ATADI


Çınarcık Belediye Meclisinde yapılan ve Ak Partili meclis üyelerinin red oyu verdiği milyonluk imar değişikliğiyle ilgili şok iddialar var.

Milyonluk ranta sebep olan ve CHP'li Belediye Meclis Üyelerinin oylarıyla imar arttırımı yapılan arsada Çınarcık Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısının akrabalarının hissesi olduğu iddia ediliyor.

Savcılığa yapılan suç duyurusunun ardından Yalova Valisinin atadığı muhakkik, Çınarcık Belediye Meclisinde CHP'li Meclis Üyeleri tarafından yapılan milyonluk imar değişikliğini soruşturuyor.

BELEDİYE TOZ DUMAN


Yalova Valisinin milyonluk imar değişikliğini soruşturmak için muhakkik ataması karşısında adeta toz duman olan Çınarcık Belediyesinde morallerin oldukça bozuk olduğu ve bazı CHP'li Meclis Üyelerinin,"Eski yönetim bu imar değişikliğini yapmamıştı, biz de yapmayalım dedik, başımıza iş alırız dedik dinletemedik" diyerek tepki gösterdiği sızan bilgiler arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.