Muharrem İnce sordu: Fetö'cüleri Kozmik Oda'ya kim soktu?
Halk TV’de katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP’nin eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce,"15 Temmuz’un üzerinden 4 yıl geçti. Bir iddiada bulunuyorum. Fetö’nün iadesi için dört başı mamur bir dosya var mı? Ben bunu kampanya döneminde de söylemiştim. Yani iadesini gerçekten eksiksiz bir şekilde noksansız bir şekilde Fetö’nün iadesini istediler mi?" diye sordu.

Fetö’nün iadesinin gerçekten talep edildiğini sanmadığını söyleyen Muharrem İnce,"Eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın damadının hastanesine el konuldu. Kayyum atandı. Kayyum kim? Öbür damat! SPK’nın başına Bank Asya’da yöneticilik yapmış biri atandı! Asya Emeklilikten ayrılan birisi Sigortacılık Kurumu Başkanlığına atandı! Darbenin 2 numaralı ismi kimdir? Mehmet Dişli’dir. Kardeşi Şaban Dişli Büyükelçi yapıldı! Tarım Bakanının kardeşi Fetö’den tutuklu! Bunlar mı Fetö ile mücadele ediyor? Çoklu Baro istemeleri, liyakatsız insanları bir yere atama, hukuksuzluk, insanları fişleme bunların hepsi Fetö taktikleri. Yani Fetö taktikleri şu anda devam ediyor!" dedi.

"Türkiye Cumhuriyeti’nde en büyük askeri casusluk kozmik oda’ya girilmesidir" diyen Muharrem İnce,"Kozmik Oda’ya kim girdi kardeşim? Sizin döneminizde girmediler mi? Kozmik Oda’ya girenlerle ilgili, Fetö’cüleri Kozmik Oda’ya sokanlarla ilgili hangi davayı açtınız, kimi tutukladınız? Fetö’cüleri Devletin yatak odasına soktunuz. Kozmik Oda namahrem bir yerdir. Bundan büyük askeri casusluk var mı? İsmail’le Müyesser askeri casus olacak, Kozmik Oda’ya girenler aramızda dolaşacak." dedi.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/05/03/emekli-korgeneral-erdogan-karakus-kozmik-odaya-girildigi-icin-ifsa-olan-848-gizli-gorevli-yurtsever-sehit-edildi/

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.