Prof. Abdurrahim Karslı: Birkaç yıl sonra kimse 'ben Ak Partiliyim' demeyecek!
TV 5’te Çağlar Cilara’ya konuşan Prof. Dr. Abdurrahim Karslı,"Birkaç yıl sonra kimse ‘ben Ak Partiliyim’ demeyecek, demekten utanacak..." dedi.

Prof. Dr. Abdurrahim Karslı,"15 Temmuz'dan önce herkes FETÖ'cüydü dimi? Fethullah Hocacı olmak furyaydı. Veya 17-25...bir zaman diyelim...Herkes Fetö’cüydü. Bizimkilerde çıkıyor toplantılarda ne diyordu; Gel ey muhterem! Artık okyanus ötesinden esen yeller bizi tatmin etmiyor, seni görüp kucaklamamız bağrımıza basmamız lazım muhterem abim bilmemne filan bir sürü temenniler diziyorlardı her neyse...Ama şimdi kime sorsan kimse FETÖ'cü değil. Birkaç yıl sonra ne olacak biliyor musunuz? Kimse 'ben Ak Partiliyim' demeyecek, demekten utanacak. Bakın bir şey söylüyorum iddialı...Birkaç yıl sonra kimse ‘ben Ak Partiliyim’ demeyecek, demekten utanacak çünkü çok acayip bir çıkmaza ve rezaletin içine girdiler. En büyük çıkmazları da ne? Her şey telafi edilebilir. En büyük çıkmazları hukuksuzluk.

34 MİLYON İNSAN YARDIMA MUHTAÇ


İslam hukukuna göre insan Allah’ın kuludur. Başka hiç kimsenin kulu ve kölesi değildir. Allah’ın kuludur, arzında halifesidir, en kıymetli mahlukudur. Ak Parti iktidarı insanları kendine kul ve köle yaptı. Allah’ı koydu kenara. Şuan da insanlar Ak Parti’nin kulu ve kölesi. İnsanlık unsuru kalmadı. Bakın bir şey söylüyorum size, diyorum ki; 34 milyon insan yardıma muhtaç. Bu insanlar bir kere serbest iradesini kullanamıyor. Neden? Diyor ki; Acaba bunlar gittiği zaman sosyal yardım devam eder mi?" dedi.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=_zLrupnp17s[/embed]

İHRAÇ OLDUM AMA DAVA AÇILMADI


İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ndeki görevinden KHK ile ihraç edilen ve OHAL komisyonuna başvurusu hakkında konuşan Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, "İhraç oldum ama hakkımda dava açılmadı. Dosya savcıda. Savcı takipsizlik de veremiyor, verirse kendisi için sıkıntı olur. Takipsizlik verse idareciler ona düşman olacak. OHAL komisyonu da yanlışlıkla ihraç edilen Ak Partilileri geri almak için kuruldu" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.