SAĞLIK BAKANI İLK KEZ KONUŞTU
Bilim Kurulu Toplantısının ardından canlı yayında açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tartışılan ve İçişleri Bakanını istifaya götüren sokağa çıkma yasağıyla ilgili soru üzerine "Cuma günü yaşananlarla ilgili, benim farklı bir şey söylemem gerekmiyor. Cuma günü alınan karar hükümetimizin kararı. O günle ilgili Sayın Süleyman bey açıklamalarını kamuoyuna şeffaf bir şekilde yaptı. Benim bir şey söylememe gerek yok" dedi.

SOYLU NE DEMİŞTİ?


Bakan Soylu, Twitter hesabından paylaştığı mesajda cuma gecesi getirilen 2 günlük sokağa çıkma yasağı öncesi yaşanan kaosu işaret ederek "Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma kararının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir" ifadeleriyle görevi bıraktığını açıklamıştı.

Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istifasını kabul etmemesi üzerine yaptığı açıklamada ise "Sokağa çıkma yasağı ile ilgili, sorumluluğumuzun gereği aldığım karar üzerine milletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın tutumu beni mahcup etmiştir. Devlet ve milletin emanetinde atılan adımlarda eksikliğimizin bu iki irade tarafından insani bir durum olarak kabul edilip onarma hakkı verilmesi, sorumluluğumuzu arttırmıştır. Allah mahcup etmesin. Milletimizin hizmetinde yola devam inşallah." demişti.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/04/12/icisleri-bakani-suleyman-soylu-istifa-ettigini-duyurdu/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.