SORGULAMAYAN SEÇMEN, KOLTUK DEĞNEĞİ MUHALEFET!
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kocaeli ‘nde Sondaj Gemisi için düzenlenen törende konuştu. Bakan Albayrak konuşmasında AKP’nin icraatlarını anlatırken, bir AKP ‘li seçmenin  "Valla Ak Parti’ye o kadar güveniyoruz ki Sayın Bakanım. Cumhurbaşkanımız çıksa, şuradan Ay’a kadar 4 şeritli yol yapacağım dese, Vallahi inanırız." dediğini söyledi.

Bakan Albayrak,"Yani Ak Parti çıtayı öyle bir noktaya koydu ki, icraat ve hayata geçirme noktasında böyle bir elhamdülillah teveccühe mazhar olmuş." dedi.

SORGULAMAYAN SEÇMEN, KOLTUK DEĞNEĞİ MUHALEFET!

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com GYY Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

Ak Parti’li bir seçmen,"Ak Parti'ye o kadar güveniyoruz ki, Cumhurbaşkanımız çıksa, şuradan Ay'a kadar 4 şeritli yol yapacağım dese, Vallahi inanırız." demiş, Damat Bakan Albayrak  bunu anlatıyor...

Ne güzel değil mi?

Ak Parti’nin istediği de bu zaten...

Sorgulamayan, hesap sormayan ve her denilene inanan seçmen...

Mesela hala 453 Milyar Dolar dış borcumuz olduğundan habersiz bir kitle, birde haberi olup da buna inanmayanlar var! İşte bu seçmenler, Sayın Bakan Albayrak'ın bahsettiği hani "Erdoğan şuradan Ay'a kadar 4 şeritli yol yapacağım dese, Vallahi inanırız" diyen seçmenler!

Tabi bu da kesmiyor Ak Parti’yi artık ve muhalefetinde topyekün  kendisine koltuk değneği olmasını istiyor...

Her eleştireni hain ilan etmelerinin mantığı bu...

Ak Parti'nin 16 sene sonunda geldiği durum üç aşağı beş yukarı bu!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.