VEKİL VE İL BAŞKANINI UYARIYORUM!
Menfaat Partisinin ağır bastığı Yalova'da, özellikle Ak Partili seçmenin, yerel de üst düzey yöneticilerden duyduğu rahatsızlık had safhaya ulaştı.

15 Temmuz'un ardından Ak Partiye gönül vermiş partililerin, bazı yöneticileri Yalova'da yürüyen Fetö soruşturmasına katkı sağlamamakla, örgütün deşifre olmasına yardım etmemekle suçlamaları dikkat çekici.

Hemen şu soruyu sormak istiyorum...

Özellikle Yalova'daki Fetöcülerle yan yana omuz omuza fotoğrafları elden ele dolaşan Ak Partili yöneticiler, Fetö'nün Yalova yapılanmasının deşifre olması için bunca zaman ne yapmıştır?

İşte bir örnek:

Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya eski cemaatçidir. Bu yapıyla 17/25 Aralık'tan sonra ilişkisini kestiğini bana söylemiştir.

Peki Murat Kaya, bu yapılanmanın Yalova ve Çınarcık'ta deşifre olması için ne yapmıştır?

Var mı konuyla ilgili ifadeye çağrılan ve ifade veren?

Geçen Beyaz TV'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katıldığı Dinamit Programında, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Fetö için "Hala çok güçlüler" dediği iddia edildi.

Yalova ve Çınarcık'ta yaşananlara bakınca, eğer Baykal bunu demişse, "Doğru demiş, bence de hala çok güçlüler!" diyorum bende...

Ayrıca, Yalova'da Fetö yapılanmasına himmet desteği verdiği bilinen ama siyasi yakını olduğu için adeta elini kolunu sallayarak gezenlere de partililer hayli tepkili.

Mesela bir özel hastanenin kamudan atılan 2 Fetö'cü doktoru istihdam etmesi olayı ulusal basına da yansıdı.

Bu olayla ilgili kim ne yaptı?

Kaldı ki bu hastanenin iştiraki olan kurumla ilgili ucu bir vekile dokunan ciddi iddialar dillenmiş durumda.

Doğru yanlış bilemem ama bu dedikoduların partiye zarar verdiği açık bir gerçektir.

Özellikle Ak Partiye gönül veren namuslu ve dürüst partilileri rahatsız eden diğer bir hususta, bazı kurumlarda olduğu iddia edilen yolsuzlukların örtbas edilmesi algısı.

Bu kurumların başında, Ak Partinin yönettiği Yeşil Körfez Su Birliği var!



Yeşil Körfez Su Birliği Denetim Raporlarının, Bağımsız Meclis Üyesi Ahmet Yavuz'un talebine rağmen aylardır gizlenmesi, Ak Partilileri, CHP'liler önünde zor duruma düşürdü ve Ak Partinin yönettiği birlikte (YKSB) yolsuzluk var algısına sebep oldu.

Başta Vekil Fikri Demirel ve İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'ın suskunluğu da bu algıyı güçlendirdi.

Bir diğer konu; Ak Partinin sayıca üstün olduğu Yalova Belediye Meclisinde, çok değerli bir cami alanının adeta hokus pokus yapılması kararı.

Karara ve ortaya çıkan imar rantına tepkili partililer, "Cumhurbaşkanımız Çamlıca'da, Taksim'de en değerli yerlere cami yaparken bizim yöneticiler değerli cami alanlarını değersiz yerlerle takas ediyorlar" diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

Tepki ve haberlere rağmen ağzını bıçak açmayan İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'tan, Genel Merkezin konuyla ilgili savunma isteyeceği özel bilgisini de buradan vermiş olayım.

Yine CHP'li olup Ak Partiye geçmeye çalışan ve sahil dolgu projesini İstanbul'un inşaat pisliğiyle yapmaya çalışıp projeyi eline yüzüne bulaştıran Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'u rahatlatırcasına davranıp, denizde yaklaşık 1 dönüm alanı izinsiz bir şekilde inşaat pisliğiyle doldurup kıyı kenar çizgisine muhalefet eden Ak Partili bir belde belediye başkanının yaptıklarına da; dürüst, Fetöye bulaşmamış ve bu yapıya sempatisi olmayan Ak Parti seçmeni hayli tepki gösterdi.



İşte, bir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şehircilik Şurasında yaptığı açıklamalara, bir de küçücük belde belediye başkanının kıyı kenarında yaptıklarına bakın.

Bu yapılanların Ak Partinin dibine dinamit koymaktan başka bir şey olmadığını aklı selim bütün partililer görmektedir.

Buradan Ak Partili Vekili ve İl Başkanını uyarıyorum!

Yukarıda bahsettiğim, Fetö'ye bulaşmamış namuslu ve dürüst Ak Partili seçmeni rahatsız eden konularla ilgili çıkıp bir açıklama yapabilirsiniz.

Daha geç değil, benden uyarması!

 

HAKAN KORKMAZ
Revizyongazetesi.com
Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.