YALOVA İL YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINACAK MI?
Muharrem İnce’nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan randevu isteyip görüşme talep etmesi kulisleri hareketlendirdi. İnce'nin, kendi adaylığına ilişkin olarak değil sorun yaşanan bazı belediyelerle ilgili görüşlerini aktarmak üzere randevu talebinde bulunduğu bilgisi de kulislere yansıdı.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni  Hakan Korkmaz, İnce’nin Kılıçdaroğlu’na memleketi Yalova ile ilgili de yaşanan sorunları aktarıp mevcut il yönetiminin görevden alınmamasını isteyebileceğini söyledi.

Korkmaz şöyle konuştu;

"Bugün Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, belediye meclis salonunda basın toplantısı düzenledi.

Bu toplantıda Başkan Salman’a, Kılıçdaroğlu’na "Mevcut CHP Yalova İl Yönetimiyle çalışmam" diye şart koştuğuyla ilgili benim gündeme taşıdığım iddiayı sordum.

Başkan Vefa Salman,"O Genel Merkezin tasarrufudur" deyince ve "mevcut il yönetimiyle çalışırım, çalışacağım" şeklinde bir şeyler söylemeyince ve aksine İl Teşkilatını kastederek "Parti kimsenin babasının malı değil..." demesi, devamında ise,"Muharrem İnce konusuna çok fazla takılmayın. Bu doğru değil, o artık geride kalmış ki şuan da Yalova Milletvekili başka isim Özcan Özel. Buna takılmayın bitti artık" ifadelerini kullanması "CHP Yalova İl Yönetimi görevden alınacak?" iddialarını güçlendirdi.

İşte Muharrem İnce’nin de Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde bu konudaki rahatsızlığı da iletmesi sürpriz olmayacaktır diye düşünüyorum.

Peki Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’ye yakın olan ve Başkan adayı Vefa Salman’la sorunlu olan Yalova İl Yönetimini görevden alacak mı?

Onu da kısa zaman içinde göreceğiz."

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=6xZN7-gbm8M&feature=youtu.be[/embed]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.