YALOVA ÜNİVERSİTESİ'NDE SULAR DURULMUYOR!
ÖZEL HABER/ Kurucu Rektörü Fetö tutuklusu olan ve geçtiğimiz aylarda "deve sidiği" tartışmasıyla gündeme gelen Yalova Üniversitesi'nde sular durulmuyor...Üniversite de bölüm başkanı olan Prof. Dr. Eda Balkaş Erdoğan'ın, 2013 senesinde Başbakan Erdoğan hakkında sosyal medya paylaşımları bugün bir gazeteye haber oldu.

Prof. Dr. Eda Balkaş Erdoğan ise, Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'a konuştu.

Prof. Dr. Eda Balkaş Erdoğan, şunları söyledi:

"Yrd. Doç. Dr. Mehmet Gökhan Genel, evrakta sahtecilik suçu nedeniyle soruşturma açılacağını anladığı için Akit Gazetesi'ndeki gerçek dışı haberi yayınlatmıştır. Amacı yönetimde olan kadın akademisyenlerdir. En temel görevi olan derslerine bile girmekten aciz bu şahıs hakkında lisans öğrencileri BİMER'e suç duyurusunda bulunmuştur, sürekli öğrenci şikayetleri gelmektedir. Kendisinin amiri olduğum ve başarılarım nedeniyle bu haberi yaptırmıştır. Kendisiyle ilgili yasal süreç başlamıştır. Bu haberle Sayın Rektörümüzü de yıpratmak amacındadır."

İddiaya göre; Yrd. Doç. Dr. Mehmet Gökhan Genel, Dekan İsmet Çavuşoğlu görevdeyken Dekan Vekili olarak bu evrağı düzenlemek ve evrakta sahtecilik yapmakla suçlanıyor. Konuyla ilgili Üniversitede soruşturma açıldığı da edinilen bilgiler arasında.





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/07/21/dedi-ama-icmedi/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/07/30/yok-artik-yalova-universitesi/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/06/08/rektor-vekilinin-kirasini-bakin-kim-odemis/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/06/08/yildirim-sahsimin-bilgisi-yoktur/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.