YALOVA'DA DEMOKRASİ NÖBETİ
Fetö'nün 15 Temmuz darbe girişimine Yalova tepki gösterdi. Yalova kent meydanını dolduran binlerce vatandaş demokrasi nöbeti tuttu. Ak Parti Yalova İl Başkanının yaptığı çağrı üzerine demokrasi nöbetine dün gecede devam edildi.

ÖZTABAKTAN ÖNEMLİ ÇAĞRI

Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak sosyal hesabından yaptığı acil başlıklı açıklama da,"Dün geceki darbe kalkışmasından sonra gözaltına alınanların arasında darbe kalkışmasının üst rütbeli yönetimi bulunmamaktadır. Bunların sayısı 90 civarındadır. Hepsi en ağır techizatla hazır beklemektedir. Üst yönetim Deşifre olmamıştır. Halen ikinci darbe riski devam etmektedir. Teyakkuzda bulunulmalıdır. Bu bilgi çok değil. Çooooooooook sağlam bir bilgidir. Cumhurbaşkanı ve Başbakan boş yere meydanları bırakmayın demiyorlar. Haydin uyanık olmaya" dedi.acil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SALMAN: DARBE KABUL EDİLEMEZ
Yalova'da 2. günkü Demokrasi Nöbetine katıldığı görülen CHP'li Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da sosyal hesabından yaptığı paylaşımda,"Yalova da her zamanki gibi sağduyu hakim. Yalovalı demokrasi ve hukuktan yana tavrını sergiledi. Darbe kabul edilemez." dedi.

salman darbe

Demokrasi nnöbeti

DARBECİLER SAHTE MESAJ ATTI

FETÖ mensupları halkın meydanları boşaltmasını sağlamak için sahte SMS'ler atarak halkı evlerine yönlendirmeye çalıştı. Cep telefonlarına gelen bu mesajlara itibar edilmemesi önemle duyurulur.

sahte mesaj

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.