Kamil Yaman: 10 numara bir proje olacak
Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat ve Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a sahil yolu projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman,"Mayıs ayının sonuna kadar sahil yolunu Çınarcık sınırına kadar bitiriyoruz. Eğer Çınarcık Belediyesi’de kalan yeri yapar ve birleştirirse 10 numara bir proje olacak. Numan (Soyer) Başkanla da görüştüğümüzde ‘Bu yıl yapamam ama gelecek yıl yapmayı düşünüyorum’ dedi. Bizim Koru olarak 200 metre civarında bir işimiz kaldı Çınarcık kısmı ise olsa olsa 400-500 metredir. Önemli bir proje... düşünün halkımız Kocadere’den yürüyerek Koru’nun öbür tarafına kadar gidebilecek, yürüyebilecek.  Çınarcık ve Koru’nun yürüyüş alanları genişlemiş olacak. Çok güzel bir proje. Herkes yararlanacak." dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.