CHP bu seçimde Mehmet Gürel sayesinde Yalova merkezde tarihin en düşük oyunu alacak!

Seçimlere 11 gün kaldı…

Yalova merkezde CHP’nin şansı nedir?

Uzunca bir süredir büyük ayrışmaların, kutuplaşmaların ve güç savaşlarının yaşandığı CHP’de birlik beraberlik sağlandı mı?

CHP’nin Yalova merkezde seçimi kazanma şansı var mı?

İşte bu soruların cevabını merak edenler için tanınmış bir CHP’li ile görüştüm ve söylediklerini aynen aktarıyorum…

“Hakan Bey, sizin Yalova siyasetini çok iyi takip ettiğinizi bildiğimden şimdi anlatacağım bazı şeyleri zaten bildiğinizi de tahmin ediyorum.

Mehmet Gürel bir seçimde aday olabilmek için Hakan Bayrakçı’dan anketlerde kendisini önde göstermesini istedi ve bu ortaya çıkıp konuşulunca bize düşman oldu! Mehmet Gürel parti içinde kendisine siyaseten rakip gördüğü herkese çamur atmaktan geri durmayan birisidir! İl Başkanı olunca kendisinden önceki yönetimi “İl Başkanlığı’nın şu kadar parası yok…” diye hırsızlıkla suçlamıştır!

Yalova Belediyesi CHP’nin elinden AK Parti’ye geçince Mehmet Gürel ne yaptı? Vefa Salman’a sahip çıktı mı? Hayır. Mustafa Tutuk'la belediyede çay içip kahkahalar atarak gülüp eğlendi! Bu olay ortaya çıkınca da "Mustafa Tutuk çaya davet etti Meclis üyeleriyle beraber gittik..." diyerek kendini savundu. Duruşmaya bile gitmedi, soranlara “Unuttum” dedi dalga geçer gibi… Genel Merkez Vefa Salman’a sahip çıkıp bazı genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri Yalova’ya gelip Vefa Salman’a sahip çıkınca kendisi de mecburen bazı açıklamalarda bulunmak zorunda kalmıştı… Ama kapalı kapılar arkasında Vefa Salman’a da Halit Güleç’e de neler dediğini herkes bilir!

CHP Kemal Baş’ı aday gösterseydi kazanacaktı ama birileri bunu istemediler çünkü işlerine gelmedi. Niye biliyor musunuz? Kemal Baş aday gösterilseydi kendi kadrosuyla hareket edecekti ondan. İl başkanlığı "merkez ilçeyle topluca istifa ederiz" diye Genel Merkezi tehdit edince Genel Merkez son anda Kemal Baş’tan vazgeçmek zorunda kalıp kazanamayacağını bile bile Mehmet Gürel’i aday yaptılar!

Hakan Bey, siz “Mehmet Gürel, Vefa Salman’a Halit Güleç’e gitmek yerine kendisini Yakup Bilgin Koçal’ın kucağına attı…” diye yazınca mecburen gitti Güleç ailesinden birini meclise yazdı. Yalova merkezde sanki kimse yokmuş gibi Çiftlikköy’den birini kontenjan adayı yaptılar! Bu bile Mehmet Gürel’in CHP’yi merkezde ne hale getirdiğinin bir göstergesidir!

Mehmet Gürel aday olamadığı seçimlerde CHP’ye çalışmamıştır. İşte bir seçimde İstanbul’a kaçmıştır, diğerinde İYİ Parti’den aday olmaya çalışmış ve bu da olmayınca DP’ye çalışmıştır. Bunu herkes bilir. Şimdi çıkmış hangi yüzle oy istiyor bizden! CHP bu seçimde Mehmet Gürel sayesinde Yalova merkezde tarihin en düşük oyunu alacak!”

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.