Ahmet Büyükgümüş: Yalova'nın tüm köklü sorunlarını çözecek girişimlerimiz devam ediyor
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Revizyongazetesi.com ve Haftalık Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a konuştu ve "Yalova’nın tüm köklü sorunlarını çözecek girişimlerimiz devam ediyor" dedi.

Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş,"Bizim bir ilke kararımız var. Yalova ile ilgili Ankara’ya AK Parti’nin iradesi budur diye her hangi bir konuda şey yapmadan önce karar vermeden önce ilgili arkadaşlar çalışıyorlar en son da iki milletvekili ve il başkanımız üçümüz ortak bir karar olarak bunu yapıyoruz. Ve bunu şu ana kadar da istisnasız bir şekilde uyguladık Ankara’da sağ olsun Bakanlarımız hatta Cumhurbaşkanımız bile ne kadar Yalova’daki bu birliktelikten memnun olduklarını bana da arkadaşlara da ilettiler." dedi.

Korkmaz’ın,"Zaman zaman AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ile aranızın bozuk olduğu söyleniyor..." sorusu üzerine Milletvekili Ahmet Büyükgümüş,"İnanın Meliha Hanım o beni oğlu olarak görür ben onu ablam, annem olarak görürüm böyle bir ilişkimiz var yani. Bunu da özellikle yazarsanız çok memnun olurum" dedi.

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın,"AK Parti, Yalova'da İl Başkanı Muğlim Bağatar’la devam edecek mi?" sorusu üzerine genç vekil Ahmet Büyükgümüş,"Bunun kararını verecek olan Genel Merkezimiz. Teşkilat Başkanımız, Cumhurbaşkanımız." diyerek cevap verdi.

Ahmet Büyükgümüş şöyle devam etti;

"Dört kolla sarıldık çalışıyoruz. Hakikaten güzel bir ivme yakaladık, hem parti olarak hem Yalova Belediyesi’nin yönetimini devraldıktan sonra yapılan hizmetlerle.

Şimdi gerçekten yaptığımız güzel hizmetler var. Başkanımız (Mustafa Tutuk) bunu güzel bir toplantıyla da açıklayacak. Sürekli ekip halinde büyük bir enerjiyle Yalova’ya hangi yatırımı getireceğiz işte hastane yükseliyor, Ulaştırma Bakanımız ziyarette bulundu şimdi bisiklet yollarını gerçekleştireceğiz, Millet Bahçesi olacak, Yalova’nın tüm köklü sorunlarını çözecek girişimlerimiz devam ediyor. Gayretimiz, bütün çalışmalarımız bu yönde."

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/06/21/hakan-korkmaz-yazdi-kim-kimin-kellesini-niye-istiyor/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/06/15/hakan-korkmaz-yazdi-meliha-akyol-ile-ahmet-buyukgumusun-arasi-bozuk-mu/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.