CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel: Yalova’dan bin tane Muharrem İnce çıkar!

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat'ın sorularını yanıtlayan CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, geçtiğimiz günlerde CHP'den istifa eden Muharrem İnce'ye yüklendi ve Yalova’dan bin tane Muharrem İnce çıkar!” dedi.

Yalova’da CHP’den 124 kişinin istifa ettiğini buna karşılık yaklaşık 300 kişinin CHP’ye katıldığını söyleyen CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, CHP’den istifa eden milletvekillerinin ve Muharrem İnce’nin istifa ederken CHP’ye zarar vermeye yönelik bir süreç yönettiklerine ve çalıştıklarına vurgu yaptı ve bunu yanlış bulduğunu söyledi.

CHP’nin koca bir çınar olduğunu belirten CHP’li Başkan Mehmet Gürel,”Bu istifalar CHP’ye zarar vermez. Bu koca çınarın bir iki yaprağının düşmesi CHP’ye zarar vermez. Çünkü CHP gücünü Atatürk’ün devrimlerinden ve köklerinden alır.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.