Millet aç polemiği... Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a cevap

Kılıçdaroğlu,”ErdoğanMillet açsa onları da siz doyuruverin’ demiş. Yapıyoruz zaten. Pandemide CHP'li belediyeler yaklaşık 2 milyar 250 milyon TL destekle fakir fukaranın yanında oldu. Sen batırdın, biz koştuk. O kadar gönlün fakir ki; sahip olduğun tek şey sarayların, paraların ve kibrin.” ifadelerinde bulundu.

NE OLMUŞTU?

AK Parti Grup Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,”Şimdi bakıyorsunuz sözde siyasi parti genel başkanı olarak çıkıp konuşanlara, durmadan hep iftira. Neymiş; millet açmış, bundan bahsediyorlar. Aç olarak dolaşanları buyurun siz de doyuruverin! Biz ne gerekiyorsa bu süreç içerisinde bütün imkanlarımızı seferber ederek bunları yaptık. İşçimize yaptık, esnafımıza yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu konuda en ufak bir aksama söz konusu değil. Yapılandırma ise tüm yapılandırmaları yapıyoruz. Ama nankörlük parayla değil. Onlar nankörlüğe devam ediyorlar. Varsın devam etsinler. Çay fiyatlarını açıkladık şimdi fındık fiyatlarını açıklayacağız ve milletimizden Elhamdülillah gayet güzel teşekkürler, haberler alıyoruz ama bunlar çıkmış millet aç diyor.” demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.