Salman: Daha yapacak çok işimiz var
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, seçim çalışmaları kapsamında terminal esnafı ve çalışanları ile düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Burada konuşan Başkan Salman, "Cennet Kent olarak tabir ettiğim Yalova’mız da her mahallemize eşit hizmet politikasını yürüttüm. Sadece kenar mahallere ayrıcalık tanıdım. Çünkü benim dönemime kadar kenar mahallelere hizmet gitmiyordu. Seçim zamanı söz verdim. Göreve geldiğim zaman ilk hizmeti siz alacaksınız dedim. Bu sözü tutmanın mutluluğunu, gururunu ve onurunu yaşıyorum. 5 yıl boyunca terminalimizin eksiklerini yerine getirmeye çalıştık. Halkımıza en iyi hizmet vermek adına terminalimizi ideal bir yer haline getirdik. Vatandaşımız gerek yapılan projelerle gerekse bizden gördükleri güler yüzden son derece memnun. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Daha yapacak çok işimiz var" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.