Öztabak: Kentin gelişememesini kendime dert ediniyorum, dertliyim
Süleyman Bey Mahallesi sakinleri ile buluşan Cumhur İttifakı AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, buluşmada önce bölgenin sorunlarını ve projelerini anlattı, ardından kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlara uzun süre ayırarak sorunları birebir konuştu.

"Kentin Gelişememesini Kendime Dert Ediniyorum"
Gerçekleşen buluşmada konuşan Öztabak, nasıl bir başkan olacağını anlatarak, 'Bir vatandaş bana derdini anlattığında sırtına omzuna vurup hallederiz deyip geçmem bunu bilin. Bana denileni ben dert edinirim dert. Yıllarca ben Yalova'da fakir fukaranın yaşamını önemseyerek hayır kurumlarında yöneticilik yaptım. Yalova Üniversitesi'nin kurucu dernek başkanlığını yaptım üniversiteyi kurdurabilmek için davalık olduk, ifadeler verdik ama en sonunda o üniversiteyi Yalova'ya kazandırdık. Çünkü bu kente aşığım burada yaşıyorum ben bu kent her şeyin en iyisi ile gelişsin isterim, eksiği olmasın isterim. Kentin gelişememesini kendime dert ediniyorum, dertliyim. Kenti geliştirmek, dertli olanın işidir. Derdi olan yönetimdeki bir başkanda, belediyede projesiz değil yıllar, aylar geçiremez.' diye konuştu.

Program sonunda Öztabak'ın adeta etrafını saran katılımcılar Cumhur İttifakı AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı'na, yoğun ilgi göstererek sorum ve taleplerini dile getirdi. Vatandaşları tek tek dinleyen Öztabak, sorunları not alarak kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmayarak fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.