Umut Güçlü: Parktan, çiçekten, böcekten başka bir şey yapmamış!
Seçime haftalar kala Paşakent Mahallesi sakinleri, Cumhur İttifakı ile buluştu. Buluşmaya, mevcut belediye yönetimini eleştiren AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü'nün sözleri damga vurdu. CHP'li Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı eleştiren Başkan Güçlü,"Bundan 5 yıl önce 2014 seçimlerinde kendisinden önceki yönetimleri eleştirerek park yapmakla çiçekle böcekle belediyecilik olmaz, böyle hizmet olmaz diyordu. Şimdi kapılara dağıtıyorlar bir 5 yılda neler yaptık bakın diye. Açıyoruz bakıyoruz parktan, çiçekten, böcekten başka bir şey yapmamış." dedi.

"Parkla Olmaz Diyordu, Şimdi 5 Yıllık Broşürlerde Parkla Övünüyor"

Paşakent Mahallesi sakinleri ile buluşan Cumhur İttifakı AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak ve AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol’un programına eşlik eden AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü vatandaşlara seslendiği konuşmasında, "Bundan 5 yıl önce 2014 seçimlerinde kendisinden önceki yönetimleri eleştirerek park yapmakla çiçekle böcekle belediyecilik olmaz, böyle hizmet olmaz diyordu. Şimdi kapılara dağıtıyorlar bir 5 yılda neler yaptık bakın diye. Açıyoruz bakıyoruz parktan, çiçekten, böcekten başka bir şey yapmamış. Hani senin deniz ulaşımı yapacağım dediğin feribotların nerede, ATA Kule nerede Yalova'lılara yapacağım diye söz verdiğin. Ben göremiyorum Yalova'nın hiçbir yerinden ATA Kule'yi. 2014'te açıkladığı projelerinden hangisini yapmış, vatandaş senden hizmet bekliyor hizmet. Geçmişteki projelerini yapamadı, yeni projelerini ise sadece basın mensuplarına tanıttı. Artık Yalova'lılar bana inanmaz, tepki alırım diye." dedi.



"Paşakent Mahallesinin Ulaşım Sorununu Çözeceğiz"

Programda konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak ise konuşmasında, "Paşakent Mahallemizin ne sorunu varsa hepsini biliyoruz başta ulaşım sorunu ile, kapalı pazar yeri de dahil olmak üzere hepsini çözüme kavuşturmanın tarihi 31 Mart'tır. Önemli bir ihtiyaç olan ulaşım sorununu ring seferler ve arttırılmış minibüs seferleri ile birlikte kent merkezi ile olan bağlantısını sağlayacağız. Akşam vakti merkezde kültür sanat faaliyetlerine katılan, arkadaşları ile buluşacak olan veya işinden gece geç dönen vatandaşlarımızı güvenle evlerine ulaştırılmasını sağlayacağız. Ama bölgeye yapacağımız sinema ile gençlerimiz kent merkezine gitmeden vakit geçirebilecekken tam tersine merkezden de buraya vatandaşların gelmesini sağlayarak mahalleyi yatırımlarla cazibe merkezine dönüştüreceğiz." dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.