CHP'Lİ VEKİL EREN ERDEM, SORU ÖNERGESİ VERDİ!

CHP'Lİ VEKİL SORDU: SUBAŞI BELEDİYE BAŞKANI, BÖLGEDEKİ "SUYUN BAŞI" MIDIR?


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödül aldıktan sonra adeta jet hızıyla beraat eden Ak Parti'li Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a ödül verilmesi olayıyla ilgili CHP Milletvekili Eren Erdem, Başbakan Binali Yıldırım’ın cevaplaması istemi ile TBMM'ye soru önergesi verdi.

Bank Asya’ya apartman aidatı yatıran vatandaşların işten atıldığını, tutuklandığını iddia eden Erdem, KHK ile kapatılan, Fetö’nün yurtlarına ,dershanelerine aleni para toplayan, kaynak aktaran bundan dolayı da hakkında Yalova Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılan bir Belde Belediye Başkanına Cumhurbaşkanı hangi gerekçe ile ödül vermiştir.” dedi.

Yalova‘da bir belde olan Subaşı Belediye Başkanının , Balıkesir’de ki FETÖ yurdu olan Zağnos Yurdu ile ne bağı var? Yoksa Subaşı Belediye Başkanı, bölgedeki "Suyun başı" mıdır. FETÖcü olduğu Yalova C. Savcılığınca iddia edilerek hakkında dava açılan bir kişi hakkında Cumhurbaşkanı bilgi sahibi değil midir? Bunu bilerek mi ödül veriyor, bilmeyerek mi? Her iki durumda çok vahimdir Hakkında bu kadar ağır suçlamalar olan belediye başkanı ödül alacak kadar gücü kimden alıyor? İfadelerini kullanan Erdem, "AKP abdest alarak FETÖ’den temizlenemez." dedi.

BU FOTOĞRAF KAMUOYUNA MESAJ MI?

Revizyongazetesi.com'un deşifre edip ülke gündemine getirdiği olayla ilgili CHP Milletvekili Eren Erdem, Başbakan Binali Yıldırım’ın cevaplaması istemi ile TBMM ye verdiği soru önergesinde,"Bu fotoğraf kamuoyuna bir mesaj mıdır? diye sordu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.