Vefa Salman hakkında verilen tutuksuz yargılanma kararına savcı itiraz etti!

Son dakika… Geçen hafta görülmeye başlanan Yalova Belediyesi’nde patlak veren yolsuzluk ve zimmet skandalı davasında davanın 1 numaralı sanığı Vefa Salman hakkında verilen tutuksuz yargılanma kararına savcı itiraz etti.

Savcı itirazında; "Sanık Eyüp Akalın’ın ifadesinde “zaman zaman Halit Güleç’in, Reşat Elgin ile görüşerek talimat verdiğini, Reşat Elgin’i aradığı zaman “parayı Bahar’a bırak” dediğini, belediyeye geldiklerinde Bahar’ın içi dolu poşet ile Halit’in odasına geldiğini, daha sonra Yalova Gazetesi’ne bırakılmak üzere kendisine kapalı zarf verildiğini, zarfı Başkan Vefa Salman’ın eski gazete firması olan Yalova Gazetesi’ne bırak dedikleri, söz konusu zarfları götürüp bıraktığı şeklindeki beyanını da hatırlatarak; Açıklanan nedenlerle tutuklama talebinin reddi kararının kaldırılarak tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasına karar verilmesi talep olunur" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem oğlu Habil 4 yıl önce

Adalet yerini bulacak Allah'ın izniyle. 70 yaşındaki kadıncağızın 15.000tl sini manitalariyla yediler. Haram olsun,kan kussunlar.