Hakan Korkmaz yazdı... Millet sandıkta fatura keser!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) özelleştirme kapsamına alındı.

2019 yılında 2,1 milyar TL kâr elde eden, 2020’de 14,9 milyar ciro yapan ve Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 Türkiye Araştırması sonuçlarına göre 500 şirket arasında 26. sırada yer alan ve yine 2020 yılı bilanço verilerine göre varlıklarının toplam değeri 27,9 milyar TL seviyesinde bulunan TEİAŞ’ın özelleştirilmesine nasıl ki şeker fabrikalarımız ve Tank Palet Fabrikamızla ilgili tasarruflara da karşı çıktıysam ve bu tasarrufları doğru bulmadığımı ifade ettiysem aynı şekilde stratejik öneme sahip TEİAŞ ile ilgili bu tasarrufu da doğru bulmadığımı ifade etmek isterim.

Takdir tabii ki seçilmiş Sayın Hükümetimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızındır.

Meselenin siyasi boyutuyla ilgili de şunu söylemek isterim ki;

Aziz Milletimize bu gibi tasarrufların yani işte son olarak TEİAŞ ile ilgili özelleştirme kararının neden alındığının iyi anlatılması gerektiğine aksi takdirde Aziz Milletimizin sandık önüne geldiğinde tıpkı son yerel seçimlerde olduğu gibi fatura keseceğini düşündüğümü belirtmek isterim... ki bunu son yerel seçimler öncesi defalarca yazmış, uyarmıştım ve haklı da çıktığımız dikkatli okurlarımızın malumudur.

Benden söylemesi...

Sonra kimse söylemedi, uyarmadı demesin.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.