Muharrem İnce: Anketlerde %16.1 oyumuz var

Memleket Hareketi başlatan CHP'nin eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Haber Global Televizyonunda açıklamalarda bulundu ve ”İki firmanın bana gönderdiği anketlerde %16.1 oyumuz var.” dedi.

İnce,"İki firmanın bana gönderdiği anketlere göre 16,1 oy alıyoruz. '17,3 de verebiliriz' dedi. Bu anketi biz yaptırmadık. Önümüzdeki günlerde elbette yaptıracağız." dedi.

"CHP'yi düzeltebilirsek düzelteceğiz yoksa parti kuracağız" diyen İnce, "Şehir şehir gezip dinliyoruz. Pandemi döneminde zor oluyor. Doğru yapmışız ki CHP de gezmeye başladı. Ama deniz kenarlarını gezmeye başladılar. Yoksul kesime gidemediler. Ocak sonunda kadromuzun tümüyle ortaya çıkacağız ve diyeceğiz ki: Bizim yolumuz budur. Şu ana kadar gördüğüm şu: İnsanlar diyorlar ki; 'Biz bu iktidardan da bu muhalefetten de memnun değiliz. Parti kur'." ifadesini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
Muharrem İnce
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat gul 3 yıl önce

Kendini fazla kaptırmış.yarın bigün yüzde 50+1 derse şaşırmam.

Avatar
Nail aydın 3 yıl önce

Bence chp nin içinde siyaset yap yolun açıkyolun sonu geldi