İnce: Halk bana "parti kur" diyor

CNN canlı yayınında Ahmet Hakan’ın konuğu olan CHP’nin 2018 Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce,”Halk bana ‘parti kur’ diyor” dedi.

Muharrem İnce,”Konuştuğum kişilerin %1’i partide kal diyor” dedi.

CHP'de kalmayı sonuna kadar deneyeceğini söyleyen Muharrem İnce, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Parayla parti kurdurma" iddialarına ilişkin,”İddiayı ortaya atan genel başkan. Saraydan para alıp parti kurmak isteyenler var. Kimi kastediyorsunuz. Sadece o değil. Bir gün sonra grup başkan vekiline soruyorlar, kast edilen Muharrem İnce değildi. Sana kastedilmeyeni sormuyoruz. Kastedileni soruyoruz. Kastedilen ben değilim ama hedef alınan benim. Benim bunlarla siyaset yapma imkanım yok. Üç ayda bir iftira atıyorlar.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Muharrem İnce
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ENVER YILMAZ 3 yıl önce

40 yıldır chp gönullusuyüm bence zamanı geldi haydi hayırlisi Sayin MUHARREM İNCE

Avatar
ENVER YILMAZ 3 yıl önce

40 yıldır chp gönullusuyüm bence zamanı geldi haydi hayırlisi Sayin MUHARREM İNCE

Avatar
Mustafa Yıldız öncü firin.... 3 yıl önce

Parti kurmak care olsa idi, hem chp'den ayrılan, hem akp'den ayrılan,hem saad'ten ayrilan kişilerin kurdukları partiler meclise girerdi...Çoğu tabela partisinden öteye gidemiyor..Muharrem ince partide kalıp, genel başkanlık için mücadele etmeli...