Başkan Soyer: Söz verdim kimseyi işten çıkartmayacağım
Marmara’nın önemli turizm bölgelerinden olan Yalova’nın Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, hiçbir belediye çalışanının işten çıkarılmayacağını söyledi ve 30 Ağustos’ta Çınarcık’ta çok güzel ve renkli etkinlikler yapılacağını ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkuyla kutlanacağını belirtti.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Çınarcık İlçe Belediyesini, 16 oy farkla, tartışılan ve sonuçlara itirazların yaşandığı bir seçim süreci sonunda CHP’den alan AK Parti’li Numan Soyer’in ilk icraatı, seçimlerde kendisine destek olmayan kadın büro personelini görevlendirme yazısı ile temizlik işlerine göndermek ve çöp toplatmak olmuştu.



Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a konuştu ve hiçbir belediye çalışanını işten çıkarmayacağını söyledi.

Konuyla ilgili Başkan Soyer’le görüşen Korkmaz, şöyle konuştu:

"Başkan Numan Soyer’le makamında görüştüm ve bilhassa bu konuyu sordum çünkü ulusal basında da yer almıştı bu kadın büro personelini çöpe verme olayı ve çok tepki çekmişti.

Zaten Başkan Numan Soyer göreve geldikten sonra belediye de personel sayısının çokluğundan şikayetçiydi.

İşte çok tepki çeken kadın büro personelini çöpe verme olayı da işçileri istifaya zorlama gibi görülmüş ve işten çıkarmalar bekleniyordu ve sayının 100’ü bulacağı ilçede kulaktan kulağa konuşuluyordu.

İşte bunu AK Parti’li Başkan Numan Soyer’e bilhassa sordum...

"İşçi çıkartacak mısınız?" soruma Başkan Soyer,”Hayır” diye cevap verince tekrar sordum... "Hiçbir belediye çalışanını işten çıkartmayacaksınız doğru mu?" diye...

Başkan Soyer,"Evet, söz verdim kimseyi işten çıkartmayacağım" dedi.

Bir konuya daha değinmek isterim...

30 Ağustos yaklaşıyor ve 30 Ağustos'la ilgili AK Parti’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın, "30 Ağustos halkı ilgilendiren bir bayram değil" sözleri çok tepki çekmiş ve konuşulmuştu.

AK Parti’li Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, 30 Ağustos’ta Çınarcık’ta çok güzel ve renkli etkinlikler yapılacağını ve Çınarcık’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkuyla kutlanacağını da bana söyledi... bunu da aktarmış olayım."



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.