Hakan Korkmaz soruyor...1.000.000 TL BAĞIŞA NE OLDU?
Özel Haber... Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz önemli bir iddiayı gündeme getirdi. "Herkes Yalova siyasetinde bir depreme hazır olsun" diyen Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yalova Belediyesi’ne yapılan 1 milyonluk bağışı sordu.

Korkmaz,"Bir inşaat firması Yalova Belediyesi'ne 1.000.000 TL bağışlıyor. Tabii ki belediyeler bağış alabilir ama söz konusu bağışın nerede, nasıl kullanıldığıyla ilgili ulaştığım bilgi ve iddialar üzerine gerçeklerin ortaya çıkması adına Yalova Belediyesi'ne soruyorum...

Bir inşaat firması tarafından Yalova Belediyesi'ne 1.000.000 TL bağış ne amaçla yapılmıştır?

Bu 1.000.000 TL bağış nasıl kullanılmıştır?

Şeffaf ve hesap verebilirlik anlayışıyla yönetildiğine inandığım Belediyeden eğer makul bir süre içinde konuyla ilgili tatmin edici cevap gelmezse ulaştığım çok ciddi bilgi ve iddiaları kamuoyuyla paylaşacağım.

Özellikle bu 1.000.000'luk bağışın 200 bin liralık kısmıyla ilgili ulaştığım iddialar doğruysa... herkes Yalova siyasetinde bir depreme hazır olsun." dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.