Halit Güleç: Varsa ellerinde anket sonucu yayınlasınlar!
Özel Haber...CHP’li Yalova Belediyesi’nin iki numaralı ismi olan Başkan Yardımcısı Halit Güleç, seçimlere kısa bir süre kala rakiplerine adeta meydan okudu ve,"Varsa ellerinde anket sonucu yayınlasınlar" dedi.

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma yaptığı yorumda Halit Güleç,"Makas kapanmıyor aksine makas açılıyor Hakan bey. Varsa ellerinde anket sonucu yayınlasınlar" dedi.

İşte o paylaşım



SALMAN: ANKET YAPMAKTAN BIKTILAR!

Daha önce CHP’nin aday tanıtım toplantısında konuşan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’da anketlerle ilgili Ak Parti’ye yüklenmiş ve "Anket yapmaktan bıktılar, yoruldular! Vefa Salman devamlı önde çıkıyor. Çıldırmak üzereler ‘ne yapacağız?’ diye ben biliyorum" demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.