MHP'li Başkandan Avni Kurt'a sert sözler
MHP Çınarcık İlçe Başkanı Gökmen Bayraktar, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u sert sözlerle eleştirdi. MHP’li Başkan yaptığı açıklamada,"Beş yıl boyunca verdikleri hiçbir sözü yerine getiremeyen, yapmaya çalıştıkları işleri ellerine, yüzlerine bulaştıran yerel yönetim şimdi işe aldığı kardeşlerimize aba altından sopa göstererek, biz olmazsak sizlerde olmazsınız demekte ve bunu bizzat Sayın Avni Kurt’un söylediğini bizlere aktarmaktadırlar. Şu unutulmamalıdır ki; Çınarcık belediyesi hiç kimsenin ticarethanesi değildir ve hiç kimseye de atasından babasından miras kalmamıştır." dedi.

İşte o açıklama:

Değerli Çınarcık’lılar kıymetli dava arkadaşlarım;

31 Mart 2019 ‘da yapılacak yerel seçimler yaklaştıkça fısıltı siyasetinin yoğunlaştığını ve bizimle ilgisi olmayan bizim açıklamadığımız bizim söylemediğimiz sözlerin gündemi meşgul ettiğini gözlemlemekteyiz. Bunun sonucunda yerel siyasetle ilgili düşüncelerimizi ve gelişmeleri sizlerle paylaşma gereği duyduk.

Öncelikle şu husus iyi bilinmeli ki! Çınarcık’ta Milliyetçi Hareket Partisinin izleyeceği yol, alacağı karar ve her türlü tasarrufta tek yetkili Milliyetçi Hareket Partisi Çınarcık İlçe Teşkilatı ve yönetim kuruludur. İkinci, üçüncü şahısların fısıltı siyasetine kendilerine siyasi getirim elde etmelerine müsaade etmeyeceğimizi herkesin idrak etmesini tavsiye ederiz. Değerli hemşerilerimin ve dava arkadaşlarımın bizim açıklamadığımız hiçbir sözü, hiçbir açıklamayı dikkate almamalarını rica ederim.

Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Çınarcık’ta da Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatı olarak 31 Mart 2019’ da yapılacak yerel seçimlere hazırlığımız devam etmektedir.

Bildiğiniz gibi Çınarcık’ımızın beş yılı heba olmuş bu heba İç İşleri Bakanlığımızın açıklamaları ile tescil edilmiş ve ulusal basınımız sayesinde de küme düşen ilçeler olarak bizlere aksettirilmiştir. Marmara’nın incisi diye adlandırılan ve iç turizmin yıllarca gözbebeği olmuş ilçemiz ve siz değerli hemşerilerimiz bunu değil daha iyi yönetilen bir Çınarcık’ta, gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapabildiği turizm gelirlerinin arttığı bir Çınarcık’ta yaşamayı hak etmektesiniz. Bunun içinde hep birlikte el ele, gönül gönülle verip üzerimize düşen görevi yerine getirip 31 Mart 2019’da bu becereksiz yönetime git demeliyiz.

Çınarcık’ta değişim şart olmuştur. Çınarcık’ın heba edilecek beş yılı daha yoktur. Çınarcık, Çınarcık sevdalısı, Ülkücü kadrolara emanet edilmelidir.

Beş yıl boyunca verdikleri hiçbir sözü yerine getiremeyen, yapmaya çalıştıkları işleri ellerine, yüzlerine bulaştıran yerel yönetim şimdi işe aldığı kardeşlerimize aba altından sopa göstererek biz olmazsak sizlerde olmazsınız demekte ve bunu bizzat Sayın Avni Kurt’un söylediğini bizlere aktarmaktadırlar. Şu unutulmamalıdır ki Çınarcık belediyesi hiç kimsenin ticarethanesi değildir ve hiç kimseye de atasından babasından miras kalmamıştır.

Çınarcık belediyesinde çalışan kardeşlerimiz ister Avni Kurt döneminde işe girmiş olsun ister daha önceki dönemlerde işe girmiş olsun şunu çok iyi bilmeliler ki Ülkücü irade her zaman emekçinin yanında olmuş yanında durmuştur. Milliyetçi Hareket Partili kadroların yönettiği yerel yönetimlerde hiçbir zaman emekçi kıyımı yapılmamıştır.

Allah‘ın izni sizlerin takdiri ile Çınarcık’ta göreve gelecek Ülkücü irade de hiçbir zaman emekçilerimize karşı tavır almayacak ve her zaman onların yanında olacaktır. Artık son dönemine gelmiş yerel yönetimin idarecileri bu tür yaklaşımlarla beş yıl daha Çınarcık’ta göreve geleceklerini hayal ediyorlarsa kendilerine bu rüyadan biran önce uyanmalarını tavsiye ederim.

Esnafının mağdur edildiği, kira ödeyemeyecek hale getirildiği turizm gelirlerinin düştüğü, yapılmaya kalkılan işlerin ele yüze bulaştırıldığı, gençlerinin spor yapamadığı bir düğün salonu sözünün dahi yerine getirilmediği sadece aynı parkı tekrar tekrar restore etmeyi Çınarcık halkına ve Çınarcık’ta misafir ettiğimiz insanlara hizmet olarak sunan yöneticilerin tekrar Çınarcık’ta göreve gelmeleri artık ihtimal dışıdır.

Artık Çınarcık’ta değişim şarttır. Çınarcık’ın hak ettiği yerlere gelmesi için Ülkücü kadrolara emanet edilmesi kaçınılmazdır.

Tüm halkımızı saygı ve sevgi ile selamlar Çınarcık’ın sahipsiz olmadığını ve Çınarcık sevdalısı ülkücü kadroların her daim göreve hazır olduğunu sizlere bildiririm.

Bu vesile ile tüm halkımızı pazar günü düzenlediğimiz aşure ikramımız için Cumhuriyet meydanına bekleriz .

Saygılarımla.

Gökmen Bayraktar

MHP Çınarcık İlçe Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.