Numan Soyer'den, CHP'li Emin Aykul'a teklif!
Kulis haber...Ak Parti Çınarcık Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan ve aday gösterilmesi beklenen Numan Soyer’in,  CHP’li Emin Aykul’u listesine almak için kendisine teklif götürdüğü ve temasların devam ettiği edinilen bilgiler arasında...

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com GYY Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

"Numan Soyer'in, CHP’li Emin Aykul’u listesine almak için kendisine teklifte bulunması, Çınarcık Belediye Başkanı ve CHP’nin Mart 2019 seçimlerinde adayı olan Avni Kurt karşısında seçimi kazanmak için doğru bir hamle olarak değerlendirilebilir.

Fakat Emin Aykul’un bu teklife açıkçası "evet" diyeceğini ve Ak Parti’ye geçeceğini sanmam.

Emin Aykul, CHP'de ilçe başkanlığı, belediye meclis üyeliği yapmış, CHP'den belediye başkan aday adayı olmuş bir isim...

Eğer Emin Aykul bu teklifi kabul eder ve Ak Parti'ye geçerse de bunun Çınarcık siyasetinde deprem etkisi yapacağını da söylemek mümkündür.

Sonuçta siyasettir bu bekleyip görelim bakalım neler olacak?"

CHP'den AKP'ye transfer oldu


Öte yandan İzmir'in Konak Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi Doğan Bayram, partisinden istifa ederek, AKP'ye katıldı.



Konak Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi Doğan Bayram, yerel seçime kısa süre kala, partisinden istifa edip AKP'ye geçti. Bayram'a yeni rozetini AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, taktı. Başdaş, CHP Konak Belediye Meclisi üyesi Doğan Bayram'ın partisinden istifa ederek, AKP'ye katıldığını belirtti. Başdaş, "Biz de kendisine partimizin rozetini hediye ettik. Hayırlı olsun. Her gün büyüyen AK Parti ailemize hoş geldi" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.