Tutuklu Halit Güleç: Bundan sonraki duruşmalarda tutuksuz yargılanmak istiyorum!
Yalova Belediyesi’ndeki yolsuzluk soruşturması kapsamında önceki gün yeni gözaltılar olmuş ve tutuklu eski Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç'in sekreteri S.K. ile belediyede şoför olarak görev yapan A.I., F.V. ve Ö.G. gözaltına alınmış ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden; A.I., F.V. ile Ö.G. ile ilgili adli kontrol şartıyla serbest bırakılmalarını isteyen savcı, şüpheli S.K. hakkında ise tutuklama talebi istemişti.

Duruşmaya bakan Hakim ise 4 şüpheliyi de adli kontrol kararıyla serbest bıraktı.

HALİT GÜLEÇ: ÜZERİME ATILI SUÇLARI KABUL ETMEM MÜMKÜN DEĞİLDİR

Öte yandan Yalova Belediyesi’nde patlak veren yolsuzluk skandalını ve yürütülen soruşturmayı takip eden Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, tutuklu eski Belediye Başkan yardımcısı Halit Güleç’in geçen ay SEGBİS’le alınan son savunmasına ulaştı ve okurlarıyla paylaştı.

Hakan Korkmaz’ın özel haberine göre; Halit Güleç son ifadesinde,"Dosyada adıma atılı suçu işleyen Reşat Elgin, bizim dönemimizden önce yani 2013 yılında da aynı suçu işlediği ve organize ettiği için benim kendisine bir talimatım ve bilgim olmamıştır. Şuanda görevden alınmış durumdayım. Görevden alındığım için dosyanın seyrine etki edecek veya delillere etki edecek durumum yoktur. Yalovalıyım, 50 yıldan beri ticaretle uğraşmaktayım. Birçok sivil toplum örgütlerinde başkanlıklar yaptım. 100 gündür tutukluyum. Benim dosyada üzerime atılı suçları yapmam mümkün değildir, kabul etmem mümkün değildir, bundan sonraki duruşmalarda tutuksuz yargılanmak istiyorum, suçlamaları kabul etmiyorum." dedi.

İşte Korkmaz’ın o paylaşımı...



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/05/29/hakan-korkmaz-yazdi-kafandaki-kusla-kalakaldin/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.