Yalova Ülkü Ocakları'ndan Birlik ve Beraberlik Gecesi
Yalova Ülkü Ocakları birlik ve beraberlik gecesi münasebetiyle düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan, yaptığı konuşma da başta Yalova Valisi Muammer EROL olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür dileklerini ileterek, "Camia olarak geçtiğimiz bu zor günlerde böyle etkinliklerin anlamlı olduğuna inanıyor ve camiamızı bir araya getirmenin önemini vurgulamak istiyorum. İstişare meclislerimizin bu buluşmalarla artmasından Ülkücü – Milliyetçi hareket her zaman kârlı çıkacak ve verdiğimiz birlik mesajı Yalova için manidar olacaktır" dedi.



Ocak Başkanlığına yeni atanan Bora Tanaçan ve yönetimi tarafından organize edilen programa Yalova Valisi Muammer EROL, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ümit YILMAZ, Yaski Başkanı Adnan KIRTAY, YTSO Başkan Yardımcısı Özkan ŞENEL, MHP Belediye Meclis Üyesi Bahattin ERBAY, Eski İl ve İlçe Ocak Başkanları ve çok sayıda Ülkücü camiaya gönül verenler katıldı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.