Yalova’da Meslek Garantili Lise'nin İmzaları Atıldı

Yalova Valiliği başkanlığında; Yalova Makine İhtisas OSB ile Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında 17.08.2021 salı günü protokol imzalandı. Protokolde Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir ve Şehit Sercan Yazar MTAL Müdürü Fatih Olğun Yalova Valiliği binasında hazır bulundu.

Bu protokole göre; Şehit Sercan Yazar MTAL, Yalova Makine OSB’nin pilot okulu olacak. Buradaki öğrenciler, makine ihtisasında gelişirken Yalova Makine OSB tarafından burs ve staj imkanlarına da sahip olabilecek.

Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, “Yeni Nesil OSB'mizin en heyecan verici günlerinden birini yaşıyoruz. Sanayimizin ihtiyacı olan nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılamak üzere Sercan Yazar MTAL pilot okulumuz oluyor. Tamamen makine ihtisas bölümlerinden ibaret olarak bir ihtisas meslek lisesi oluşturacağız. Laboratuarlarını geliştireceğiz, sanayicilerimizle öğrencilerimize burs ve staj imkanlarını sunacağız. Yalovamızda İş garantili bir meslek eğitim hikayesi başlıyor. Çok heyecanlıyız.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.