Hakan Korkmaz yazdı... Bagajı dolu olanlar kent siyasetinden çekilsinler!

Bu kenti; çıkarları için partisini, davasını satan ve rakip partililerle gayriahlaki işbirlikleri yapmaktan çekinmeyip alınan avantayı kırışan siyasilerden de kurtaracağız.

Bu ahlaken sorumluluğumuzdur.

Ayrıca... maddi çıkarı olduğu zaman gözü parti marti görmeyen ve bulundukları koltuklarda milletin menfaatini korumak ve siyaseten de partisinin menfaatlerini savunmak için oturduklarının farkına varamayan veya farkında olup bunu kendi maddi çıkarları için suistimal eden çıkarcı siyasetçilerden bu kenti kurtarmadığımız sürece, bu kentin her anlamda hak ettiği proje ve hizmetlere kavuşamayacağı gerçeğini çok iyi bildiğimizden bu mücadeleyi de büyük bir cesaret ve kararlılıkla yapacağımızı ifade etmek isterim.

Herkes hesabını kitabını ona göre yapsın!

Açık konuşuyorum... İki ayrı partilinin avanta alıp kırışmasına, sonrada çıkıp bu millete tiyatro oynamalarına da göz yummam... bu iddiaların peşini de bırakmam!

Bu anlamda bagajı dolu olanlar varsa hemen kent siyasetinden çekilsinler!

Söylüyorum, uyarıyorum...

Hata yapan kimsenin arkasını toplamam, göz yummam... Bizim büyük bir sabırla verdiğimiz mücadeleye zarar vermelerine de asla izin vermem ve bedeli ne olursa olsun deşifre ederim!

Kentte yolsuzluklara ve ahlaksızlıklara son vermek için bizim adeta anamız ağlayacak... yemediğimiz hakaret, küfür, tehdit kalmayacak ama siz benzinciden oradan buradan 1 milyonu alıp kırışacaksınız öyle mi?

Tekrar söylüyorum... bu anlamda bagajı dolu olanlar kent siyasetinden çekilsinler!

Sonra söylemedi, uyarmadı demesin kimse.

Hakan Korkmaz
Revizyon Gazetesi
Genel Yayın Yönetmeni

Anahtar Kelimeler:
YalovaHakan Korkmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Efe 3 yıl önce

Hakan korkmaz, böyle gazetecilik yapılmaz..Madem duruslukten bahsediyorsun açık açık bu 1000000 kim alıp kırışmış yaz..yazmamakla birlikte acaba sende mi bir pay bekliyorsun diye düşünür insanlar..benim de düşündüğüm gibi..

Avatar
Efe 3 yıl önce

Hakan korkmaz, böyle gazetecilik yapılmaz..Madem duruslukten bahsediyorsun açık açık bu 1000000 kim alıp kırışmış yaz..yazmamakla birlikte acaba sende mi bir pay bekliyorsun diye düşünür insanlar..benim de düşündüğüm gibi..

Avatar
YALOVA LI 3 yıl önce

işiniz gücünüz kolpa... ve birilerine mesaj...evet mesaj.. anlayan anlamıştır..geçmişte Kurtla uğraşıyordunuz.. ordan mama çıkmadı şimdi.....başkasıyla....