Yalova Haberleri

Yalova haberleri ve güncel Yalova gelişmeleri, Yalova ile ilgili tüm video, Yalova fotoğrafları ve Yalova haberleri Revizyon Gazetesi sitemizde


Yerel Haber

Mahkeme, Samanlı Köyü'nde yapılan Yalova İl Özel İdaresi hizmet binasıyla ilgili imar plan değişikliğini iptal etti!

Siyaset

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, kamuoyunda, 9. yargı paketi olarak bilinen teklife yönelik eleştirilerde bulundu.

Köşe Yazıları

Adını Yalova tarihine altın harflerle yazdırma fırsatı varken birkaç menfaatçi kifayetsizin kuklası olmaya devam edip kendini daha fazla rezil etme!

Yerel Haber

AK Parti Yalova İl Başkan adayları arasında Yalova'nın genç siyasetçilerinden Emrah Bektaş'ın ismi de anılıyor.

Köşe Yazıları

Yalova Belediyesi'ni AK Partililerle doldurmaya başlayan Mehmet Gürel yakında AK Parti'ye falan geçerse buna şaşırmayacağımı şimdiden ifade etmiş olayım.

Yerel Haber

Yalova'da sendikalı işçiler eylemde... Haksız yere işten atılan Yalova Belediyesi çalışanları "İşçiler burada işin ehli nerede?" pankartı açtılar!

Köşe Yazıları

AK Parti içine yuvalanan bu ihanet şebekesi Yalova'da AK Parti'nin beka sorunu haline gelmiştir!

Köşe Yazıları

Yalova Belediyesi gitmiş, Altınova Belediyesi gitmiş, Çiftlikköy Belediyesi gitmiş, Çınarcık Belediyesi gitmiş... Her yer gitmiş ama koltuğundan giden yok!

Köşe Yazıları

Mehmet Gürel Şile’den personel getiriyor! Evet evet yanlış duymadınız… Şile’den personel getiriyor! CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı bunları görmüyor...

Köşe Yazıları

Hakan Korkmaz: Umut Güçlü'ye çekilen operasyon aslında bir süredir Yalova'da AK Parti'ye çekilen büyük operasyonun bir parçasıdır!

Yerel Haber

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel devletten koruma istedi iddiasını gündeme getiren Hakan Korkmaz sordu: Mehmet Gürel'e yönelik nasıl bir tehdit...

Köşe Yazıları

Yapılacak bir erken genel seçimde Mehmet Gürel milletvekili adayı olmak için Yalova Belediye Başkanlığı görevini bırakacak mı?