Başkan Numan Soyer, belediye çalışanlarına gözdağı verdi!

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Başkan Numan Soyer, bazı belediye çalışanlarının kendisine hakaret ettiğini, bazı çalışanların ise verilen işleri yapmaktan imtina ettiklerini söyledi.

“Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyen Başkan Numan Soyer,”Çalışmayan, siyaset peşinde koşan, saygısızlık yapanlarla yolumuzu mutlaka ayıracağız. Bu 1 kişide olabilir 100 kişide…” diyerek belediye çalışanlarına adeta gözdağı verdi.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer şöyle konuştu;

“Çalışan arkadaşlarımıza beklentilerimizi her fırsatta ifade etmeye çalıştık. Göreve geldiğimizde çalışma prensiplerimize uyan, Çınarcık sevdamıza ortak olan herkesle çalışmaya devam edeceğiz kimin ne zaman işe girdiğine ve siyasal tercihine bakmayacağız dedik. Biz sözümüzde durduk kimseyi işten çıkarmadık ancak birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızdan bazıları sözünde durmadı. Kimisi çıktı hakaret etti, biz onlara nasihat ettik. Kimisi siyaset yapmaya kalktı, biz onlara işlerinle ilgilen dedik. Kimisi verdiğimiz işi yapmaktan imtina etti, biz onlara sabrımızı zorlamayın dedik. Kimse işinden gücünden olmasın istedik üstüne maaşlarına kimsenin alamadığı oranda %70 gibi bir zam yaptık. Şimdi bugün geldiğimiz duruma bakıyorum düzelmek istemeyen düzelmiyor, çalışmak istemeyen çalışmıyor. Bu konuda tüm notlarımızı aldık. Ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyebilirim. Çalışmayan, siyaset peşinde koşan, saygısızlık yapanlarla yolumuzu mutlaka ayıracağız. Bu 1 kişide olabilir 100 kişide. Artık nasihat dönemi rica dönemi bitti. Artık sabrımızı zafiyet sananlarla, iyi niyetimizi suistimal edenlerle, işini yapmaktan imtina edenlerle bir arada olmayacağız. Kimsenin Çınarcık’a ihanet etmeye hakkı yok. Yolumuza her an yeni bir ekiple devam edebiliriz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.