Malatyalılar Derneği’nden MHP’ye yoğun katılım

Yalova Malatyalılar Derneği Başkanı Haydar Çelik ve dernek üyeleri, yoğun bir katılımla Milliyetçi Hareket Partisi Yalova teşkilatına üye oldular. 100 yeni katılım için pandemi kuralları gereği kısıtlı bir tören gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrasında Namık Öz başkanlığındaki MHP Yalova İl Yönetimi, görevine ve çalışmalarına başladı. Partiye katılımın her geçen gün arttığı MHP Yalova il teşkilatına son olarak Malatyalılar Derneği Başkanı Haydar Çelik ve dernek üyeleri katılım sağladılar.

Partide tören düzenlendi

Kovid-19 Pandemisi nedeniyle kısıtlı bir katılımla yapılan törene MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, Malatyalılar Derneği Başkanı Haydar Çelik, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile dernek yönetim kurulu üyeleri katıldılar. 100 kişinin katılımının sağlandığı törene yeni üyeleri temsilen dernek üyelerinden 10 kişi katıldı.

Namık Öz: Katılımlar devam edecektir

Burada bir konuşma yapan MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, “Hemen her gün toplumun her kesiminden partimize katılımlar büyüyerek devam ediyor. Bu katılımlar devam edecektir. Pandemi döneminde başta sağlık çalışanları olmak üzere; tüm kamu çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Pandemi döneminde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Biz de pandemiden dolayı partimize katılacak 100 yeni arkadaşımız için kısıtlı bir tören düzenliyoruz. 100 yeni üye adına arkadaşlarımızı takdim ediyoruz. Partimize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bizlere güç kattınız. Yalova’ya ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
MHP Yalova
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.