Terminalde yolsuzluk iddiaları

TV Yalova kanalında YouTube’dan canlı yayınlanan “Polat ve Korkmaz ile Yalova Gündemi” programında konuşan Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki yolsuzluk iddialarına değindi.

Olayı ilk kez kendisinin sosyal medyadan dile getirdiğine dikkat çeken Hakan Korkmaz,”Terminaldeki yolsuzluk iddiaları yeni değil. İddia o ki dönem dönem bu tür vakalar olmuştur. Geçen yine ben gündeme getirdim. Burada yine bir yolsuzluk oluyor. Buraya bakan bir görevli iddiaya göre ön gişeden 4 bin lira arka gişeden 11 bin lira para kayıp… bunu tespit ediyorlar ve gişeden alıp temizliğe veriyorlar. Gereken yapılıyor mu oraya geleceğiz şimdi. Uzatmayayım… Ben ne zaman olayı patlatıyorum oradaki şefi görevden alıyorlar. Gel diyorlar… bir tane kelle kopması lazım ya… Gel diyorlar imzala… O da imzalamıyor, 45 gün rapor alıyor. Şuan son durumu söylüyorum. Şuna değinmek istiyorum. Bu bireysel bir olay mıdır? Yoksa organize bir iş midir? İki, asıl önemli ve bizi de bunları düşünmeye sevk eden konu. Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu mu? Soruyorum. Buradan Yabeltaş yetkililerine soruyorum. Celal Bey’e soruyorum. Suç duyurusunda bulundunuz mu? Bakın bulundular veya bulunmadılar demiyorum. Soruyorum. Benim işim soru sormak. Suç duyurusunda bulundunuz mu yoksa bulunmadınız mı? Suç duyurunda bulunmadıysanız neden bulunmadınız?” diye konuştu.

OTOMASYON ŞİFRELERİ DEĞİŞTİ Mİ?

Hakan Korkmaz,”Bu otomasyonla ilgili başka bir şey söylüyorum. Otobüs geldi gitti, minibüs kontör yükledi, yüklemedi her şey gözüküyor. Şimdi burada bazı görev değişiklikleri oldu. Bakın bir soru soruyorum. Terminaldeki otomasyon şifreleri değişti mi? Bakın çok önemli bir soru soruyorum. Celal Bey’e soruyorum bunu. Terminaldeki otomasyon şifreleri değişti mi? Ne demek istiyorum bu soruyu sorarken… Yani görevden ayrılan insanlar hala bu verilere ulaşabiliyor mu? Bu şifreler onlarda var mı? Şimdi bu şifreler değişmediyse… burada nasıl bir yönetimden söz ediyoruz biz!” ifadelerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Yalova Terminal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.