Tübitak Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’dan Yalova İmes OSB’ye tam destek

Yalova İmes OSB’nin düzenlediği ve sanayicilerin katıldığı web konferansa katılan Tübitak Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Yerli, Yenilikçi ve Yeşil Üretim odaklı OSB hedeflerini, TÜBİTAK’ın Çıktı ve Etki odaklı stratejileri ile ilişkilendirmek üzere bir araya geldik. Birlikte Çalışıp, Birlikte Başaracağız.” dedi.

Webinarda konuşan ve gerek Tüsside gerekse MAM projelerinin Yalova'da hayat bulacak olmasından duydukları heyecanı dile getiren Tübitak Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Yalova İmes OSB’nin yenilikçi ve yeşil üretim üssü çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve bu çalışmaların uluslararası platforma taşınması noktasında Tübitak’ın Yalova İmes OSB ile işbirliğine vurgu yaptı.

Yalova İmes OSB ile ortak yürütülecek projelere dikkat çeken Tübitak Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Yalova’nın bu anlamda teşvik ve imkanlardan yeterince istifade etmediğine vurgu yaptı ve Yalova İmes OSB’nin daha kuruluş aşamasında Tübitak’la yaptığı işbirliğinden duyduğu heyecan ve memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.