Yalova AK Parti Gençlik Kolları 889 yeni genç üye kaydı yaptı

AK Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan yeni genç üye çalışmaları kapsamında Yalova Gençlik Kollarından rekor sayı geldi. AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya, kısa sürede görev arkadaşlarıyla beraber sıkı bir çalışmanın sonunda Yalova’dan 889 yeni genç üyeyi AK Parti’ye kazandırdı.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının paylaştığı rapor göre, Yalova Gençlik Kolları 51 il içerisinden 3. sırada yer aldı.

Konuyla ilgili Emirhan Balkaya şöyle konuştu;

“Normalleşme sürecinin ardından Cumhurbaşkanımızın başlattığı Gönül Seferberliği kampanyasına Yalova Gençlik Kolları olarak bizlerde ilimizde yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dünya’nın en büyük gençlik yapılanmasından biri olan AK Parti Gençlik Kolları gücüne güç katmaya devam ediyor ve edecektir. Bu kutlu yolda bizler dava bayrağını bir adım daha ileri taşımak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın sırtından birazda olsa yük almak için elimizden gelenin daha da fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile gençlik kolları adına geçmişte, şimdi ve gelecekte davamıza emek harcayan ve harcayacak olan tüm genç kardeşlerimize, gönül seferberliği çalışmasında bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.