Hakan Korkmaz yazdı... AK Parti'de Şamil Tayyar, Mehmet Uçum tartışması

MKYK üyeleri milletvekilleri, Başdanışmanlarla sosyal medyada kamuoyu önünde adeta birbirlerine düşüp tartışıyorlar!

Biri de çıkıp demiyor ki; "Bunların tartışılacağı yer sosyal medya değildir" diye iyi mi!

Aksine sosyal medyadan birbirine destek açıklaması yapan yapana... Ve bu şekilde tartışmaları adeta köpürtüyorlar iyi mi!

Kamuoyu önünde yapılan bu tartışmalar parti içindeki klikleşmeyi de adeta gözler önüne sermekle beraber, bu tartışmaları kamuoyu önünde yapanların bunu yaparken partiye nasıl bir zarar verdiklerini hesap edip düşünmemesi veya umursamaz bir tavır içinde bunu yapmaları da hayli düşündürücü bir durumdur.

CUMHURBAŞKANININ İRADESİ SORGULANIYOR!

MKYK üyesi çıkıyor Cumhurbaşkanı Başdanışmanına "Şımarık" diyor! Hem de bunu kamuoyu önünde yapıyor! Yani kapalı kapılar arkasında yapılan bir toplantıda bir tartışmada bu sözler sarf edilip dışarı sızsa ayrı konu ama durum böyle değil!

İyi de kamuoyu önünde fikirlerini sorgulayıp şımarık dediğiniz Başdanışmana kim görev vermiş? Kim o görevde tutuyor şımarık dediğiniz Başdanışmanı? Cumhurbaşkanı Erdoğan. Yani burada Cumhurbaşkanının bir iradesi söz konusu.

O zaman Başdanışmanın fikirlerini kamuoyu önünde sorgulayıp şımarık ilan etmek aynı zamanda Sayın Cumhurbaşkanının iradesini de sorgulamak olmuyor mu?

Burada kamuoyunda nasıl bir algının yayılacağı nasıl hesap edilmez ki bunu yapan Şamil Tayyar üstelik gazeteci, iletişimci yani bu işleri iyi bilen biri... Olacak iş değil!

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.